>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

436 шт.
3 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Завжди будьте пильні, коли перевозите ув'язнених, а то прилетить сире яйце в лобове скло і він втече. Звучить як щось нереальне? А ось і ні, адже саме це сталося у наборі LEGO "Поліцейська вантажівка з мобільним центром керування”. 

Про набір

Набір LEGO 60315 є новинкою січня 2022 року в рамках серії LEGO City та призначений для дітей від 6 років. На коробці середнього розміру спереду зображено сцену втечі, а ззаду деякі функції. Відкривши упаковку, Ви виявите: 436 деталей, 3 мініфігурки, друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії у додатку LEGO Building Instructions) та багато годин захоплюючих пригод.

Злочинці проти поліцейських

Який секрет класної пригоди? Звичайно, щоб поряд були цікаві люди. Саме це і виконано в даному наборі, адже більшість мініфігурок ви могли бачити в мультсеріалі "Пригоди в LEGO-місті", а тепер отримаєте собі та зможете розіграти з ними цікаві сцени.

  1. Дюк ДеТейн - поліцейський, який обожнює швидкісні переслідування. Тут він у синій формі поліцейського з блискучим значком та чорних штанях. На обличчі, як і зазвичай, широка посмішка та сонцезахисні окуляри;
  2. Грейсі Гудхарт - нова дівчина-поліцейський, яка з'являється в 3 сезоні мультсеріалу. Вона одягнена в білу сорочку з краваткою, синю жилетку та чорні штани;
  3. Снейк Реттлер - головний антагоніст мультсеріалу та злочинець, який недавно переїхав до міста. Він у чорній сорочці, зеленому комбінезоні та чорному капелюсі з широкими полями. Також має пов'язку на одне око;
  4. злочинниця - дівчина, яка потрапила за ґрати та перевозиться поліцією. Вона одягнена в смугасту сорочку ув'язненої з номером 50382 та світло-коричневі штани.

З такими героями Ви точно не занудьгуєте, але хто ж із них переможе, злочинці чи поліція?

Пригоди під час перевезення ув'язненої

Машина поліцейських у наборі "Поліцейська вантажівка з мобільним центром керування" укомплектована за останнім словом техніки, але навіть вона не була готова до того, що станеться. Якимось чином, поліцейські навіть дізналися про план Снейка та розмістили плакат із планом у машині, але й це нічого не дало. Несподівано з машиною зрівнявся трактор Снейка Реттлера і поцілив яйцями прямо в лобове скло, а поки Дюк і Грейсі були збентежені, вирвав стіну в машини і вже втікає зі своєю спільницею.

Дюк швидко вигадує новий план - він каже Грейсі керувати дроном, щоб вистежити злочинців, що втікають, а сам пересідає на квадроцикл і вирушає в погоню.

Хто ж тепер переможе? Дюк ДеТейн на швидкісному квадроциклі, якому вже не терпиться одягнути наручники на Снейка та його спільницю чи злочинці, які хочуть поцілити яйцями у переслідувача та його транспортний засіб? Все залежить саме від Вас і від того, чий бік Ви займете. Але пам'ятайте, Вам ще повертатися до LEGO-міста;)

Швидше обирайте, кому ж Ви допомагатимете, адже кожне рішення може змінити ситуацію в наборі LEGO "Поліцейська вантажівка з мобільним центром керування". Відправте злочинців за ґрати або приєднайтеся до їхньої банди. У будь-якому випадку, чудово повеселіться!

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    31 січ, 2022
    Не знаю, как дизайнеры конструктора придумывают такие наборы, но они работают, особенно с детьми. Купили этот набор сыну около недели назад, вроде 25 числа, а на этих выходных к нему приходил двоюродный брат. Так они только тем и занимались, что играли с этим набором, сбегая с командного центра, а потом преследуя воришек на квадроцикле. Теперь брат у меня спрашивает, где мы купили такой конструктор. А мне что жалко, взял и рассказал о вас;)
    Достоинства:
    Задумка чудная, но очень веселая. Не знаю, насколько подошло бы для города, но мы его и не собираем. Как набор для игры - супер! Фигурки вы могли видеть в мультсериале. Функция побега и обстрела работает.
    Недостатки:
    Почему-то преступница безымянная, в наборе, где каждый из города.
    • 31 січ, 2022
      Добрый день. Рады, что Вам все понравилось и спасибо за рекламу. Будем рады видеть)
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Этот побег станет ЛЕГЕНДАРНЫМ, а для полиции города легендарно провальным. Моему пятилетнему сыну очень нравится этот набор с полицейской тематикой. Он смог построить его сам с минимальной моей помощью. Его любимая часть — использование мобильного командного центра в качестве тюрьмы и побег преступницы. Кстати, на стене тюрьмы висит плакат с планом побега и розыском Снейка.
    Достоинства:
    Можно собирать с печатной инструкцией, а можно с электронной инструкцией. Хороший, довольно большой командный центр. У полиции есть маленький дрон. Трактор стреляет яйцами.
    Недостатки:
    Вместо простой преступницы, хотела бы видеть Клару или Бэтти.
  • 4.0

    31 січ, 2022
    Насколько я помню, ранее наборов с погоней такого рода не было. И после покупки этого остались немного смешанные эмоции. С одной стороны, набор хорош, имеет 3 транспортных средства и 3 фигурки из мультсериала “Приключения в LEGO City”. С другой стороны, сама эта погоня немного абсурдна. Ну где это видано, чтобы на тракторе сбежать от полицейского конвоя, так еще и отстреливаться яйцами. Я понимаю, что наборы этой серии не претендуют на реалистичность, но не настолько же.
    Достоинства:
    Довольно неплохой конвой, как внутри, так и снаружи. Интересный трактор с яйцами-снарядами. Все фигурки из мультсериала.
    Недостатки:
    Побег и погоня уж слишком странные, даже для серии.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари