>
Уточнити наявність у постачальника
7499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

915 шт.
6 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Незважаючи на те, що в LEGO-місті повно поліції, майже щодня щось трапляється. Ось і сьогодні грабіжники влаштували наліт на банк і хочуть вкрасти усі гроші у наборі LEGO "Погоня поліції в банку".

Про набір

Набір LEGO 60317 є новинкою січня 2022 року в рамках серії LEGO City та призначений для дітей від 7 років. На коробці спереду зображено сцену пограбування, а ззаду - деякі функції. Відкривши упаковку, Ви виявите: 915 деталей, 6 мініфігурок, друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії у додатку LEGO Building Instructions) та багато годин захоплюючих пригод.

Поліцейські проти грабіжників

Грабіжники затіяли небезпечну гру, вирішивши пограбувати один із головних банків LEGO-міста. І з одного боку, вони можуть собі це дозволити з такою командою, а з іншого боку - поліцейські тут теж не промах. Познайомтеся з першими та другими:

  • Велика Бетті – одна із злочинниць міста. На ній червоний костюм грабіжників та червона кепка;
  • Віто - один із головних антагоністів мультсеріалу та злочинець у місті. Хлопець також одягнений у червоний костюм;
  • Хенк – ще один злочинець у банді. І за традицією, він також у червоному костюмі. Тільки в нього ще чорна пов'язка на очі;
  • Руки Партнур – дівчина, яка хоче залишити свій слід, борючись із злочинцями. На ній блакитна сорочка поліцейської, сині штани, бронежилет та шолом для польотів на гелікоптері;
  • Сем Гріззл – офіцер поліції. Літній чоловік також у формі поліції: блакитна сорочка, сині штани та бронежилет;
  • поліцейська – одна з робітниць служби поліції. Вона, як і всі поліцейські, одягнена в стандартну форму і має синю кепку.

Ще один персонаж набору – це невелика білочка, яка живе на дереві поблизу банку (і, мабуть, є свідком пограбування).

Для всіх тут знайдуться цікаві аксесуари, які включають: банкноти, ліхтарики, що світяться в темряві, телефон, наручники, мішечки з грошима та інше.

Легендарне пограбування

Те, на що замахнулися Бетті, Віто та Хенк інакше, як легендарне пограбування просто не назвеш. Вони вирішили проломити стіни двоповерхового банку за допомогою підйомника з відбійним молотком та забрати всі гроші. Для цього вони обладнали цілу вантажівку, щоб мати можливість піднятися на другий поверх, а після пограбування забрати всі гроші і самим швиденько забратися.

І все б може нічого, але поліція міста не спить. І щойно надійшов виклик про пограбування, на місце події прибув поліцейський вертоліт та машина. Обом сторонам доведеться працювати спільно, щоб досягти результату. Злочинцям доведеться зорієнтуватися, щоб винести частину золота автомобілем, а частину коптером. А поліції, щоб максимально швидко затримати злочинців за допомогою вертольота, що стріляє сітками та після, помістити їх у автомобіль. Хто ж переможе в цьому протистоянні і чи залишаться гроші в банку, дізнаєтесь у наборі LEGO 60317.

Як тільки почувши про пограбування, виїжджайте до банку і постарайтеся затримати злочинців до того, як вони зроблять дірку в стіні та винесуть все у наборі LEGO "Погоня поліції в банку".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    1 лют, 2022
    Той випадок, коли я з сином повністю на боці грабіжників. З такою підготовкою я хочу щоб у них все вийшло. Це ж треба, щоб і вантажівку так переобладнати і дрон зробити. А ось поліція плюс-мінус стандартна, такий автомобіль та вертоліт далеко не нововведення. Банк двоповерховий та має багато банкнот та мішечків з грошима. На даху маленька сонячна панель. Фігурки усі класні, особливо бандити в однаковій уніформі та Сем Гріззл.
    Достоинства:
    Дитині грати цікаво, можна бути як за поліцію, так і за грабіжників. Ланцюжок міцний, не виривається. Багато транспорту та фігурок.
    Недостатки:
    Вертоліт та автомобіль не мають нічого нового.
  • 5.0

    1 лют, 2022
    Найперше і найголовніше, що вразило - це автомобіль грабіжників, який може відкриватися, підіймати нагору кабіну та виривати шматок стіни з банку. Далі - відносно великий дрон, часто вони зовсім маленькі. Добре, що вони додали відомих бандитів із мультсеріалу: Бетті, Віто і Хенка. Поліція представлена через Руки, Сема і поліцейську на вертольоті та машині. Нові дорожні плити виглядають набагато краще і можуть поєднуватися зі старими.
    Достоинства:
    Всередині машини грабіжників є карта міста. У вертольоті є місце для 1 грабіжника. Доволі широка дорога зі світлофором. Крутий червоний автомобіль.
    Недостатки:
    Не вистачає якогось хоча б невеликого громадського транспорту.
  • 5.0

    1 лют, 2022
    Наборы с ограблениями вовсе не новинка для серии LEGO City, но этот приносит кое-что важное в город - здание банка. Сын понемногу собирает эту серию, поэтому я купил для него этот набор с банком. А приятным бонусом стало наличие машины преступников, преступного дрона, полицейского вертолета и машины. Именно поэтому набор подойдет как тем, кто ищет интересный игровой набор, так и тем, кто собирает собственный мини-город.
    Достоинства:
    6 фигурок, 5 из которых из мульсериала. Здание банка похоже само на себя и имеет все необходимое внутри, включая встроенный банкомат. Грузовик ловко превращается в кран.
    Недостатки:
    Почему-то добавлена белка, которая здесь ни к чему.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари