>
Уточнити наявність у постачальника
1149 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

215 шт.
2 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
4.7

Опис

Потрібно доставити кудись гелікоптер, але летіти на ньому не варіант? Тут і вступає в справу набір LEGO "Перевезення рятувального гелікоптера". Помістіть медичний вертоліт на машину та перевезіть куди треба. Ну а після – злітайте і допоможіть якомога більшій кількості людей!

Декілька слів про набір

Набір LEGO City 60343 - новинка січня 2022 року, призначена для дітей віком від 5 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показана вантажівка з гелікоптером, а на зворотній - деякі деталі ближче. Відкривши коробку, Ви виявите: 215 деталей, 2 мініфігурки та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії). У готовому вигляді розмір збірка досягне 11 сантиметрів заввишки, 8 завширшки і 39 завдовжки.

Як використовувати електронні інструкції?

Для початку завантажте офіційну програму LEGO Building Instructions. Далі відскануйте QR-код набору або знайдіть його за пошуком. Після цього насолоджуйтесь зручним складанням, отримавши можливість повертати, масштабувати, відстежувати прогрес і підсвічувати кроки складання.

Пілот чи водій?

Все ж таки хтось повинен керувати транспортом і це стосується як вертольота, так і вантажівки. Тому тут Ви познайомитеся відразу з двома жителями LEGO-міста. У наборі є:

  • водій. Цей досвідчений чоловік вже не один десяток років крутить кермо і точно впорається з перевезенням вертольота. На ньому зелені штани, блакитна сорочка та куртка цегляного кольору. Обличчя прикрашають прекрасні, хоч і трохи сиві вуса;
  • дівчина-пілот, а за сумісництвом – медпрацівник. Незважаючи на вік, їй досвіду також не позичати. Дівчина одягнена у світло-зелений з жовтим костюм пілота і має білий шолом для польотів.

З ким Ви себе більше асоціюєте і що Вам у житті ближче, бути водієм машини або вертольота? Набір LEGO "Перевезення рятувального гелікоптера" дарує Вам можливість спробувати себе в обох ролях.

Крутий транспорт

Транспорт з набору ЛЕГО Сіті 60343 можна вважати крутим не тільки через те, що Ви далеко не кожен день можете бачити вертоліт і вантажівку для його перевезення, а ще й через те, що він виконаний у стильних кольорах і досить великий за розміром.

  • гелікоптер. Він виконаний у традиційних для LEGO-міста кольорах лікарні: зеленому, жовтому та білому. З боків та на хвості символи медицини. Ви можете крутити його гвинти для того, щоб імітувати політ. У кабіні може поміститися 1 мініфігурка пілота. А також, у вертольота відкривається задня частина, щоб помістити носилки;
  • вантажівка для перевезення. Ця машина пофарбована в червоний з чорним кольорір і має номерний знак МК60343. На шарнірну платформу-причіп може легко поміститися вертоліт і навіть місце залишиться. Також вантажівка має спеціальні сигнальні вогні.

 

Увага! Спеціальних механізмів і батарей не включено, все працює від Вашої фантазії.

Чого ж Ви чекаєте, гелікоптер терміново потрібно доставити на інший кінець міста, в іншу лікарню. Встановлюйте гелікоптер на вантажівку і вперед в дорогу з набором LEGO "Перевезення рятувального гелікоптера.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 січ, 2022
    Син отримав набір як один з подарунків на день народження (20 січня йому виповнилось 5 років). Насправді, можна було взяти і щось трохи складніше, з іншого боку, з цією збіркою він впорався самостійно. Набір продається у величенькій картонній коробці, з інструкцією та пакетиками з детальками. Всі деталі міцні та добре поєднуються. Кольори обрані добре, подобається як контрастують. І хоча причеп трохи важко входить у повороти, в реальному житті це не легше. Рекомендую!
    Достоинства:
    Міцні, надійні деталі; нові фігурки для гри; деякі деталі обертаються.
    Недостатки:
    Не вистачає фігурки пацієнта, а то для чого і чому перевозять вертоліт не зрозуміло.
  • 4.0

    24 січ, 2022
    В этом наборе есть потенциал для увлекательной игры с большим медицинским транспортным вертолетом нового яркого цвета и грузовиком с тягачом. Сборка достаточно проста для детей младшего возраста, подходит для детей старше 5 лет. Но есть проблема с поворотом и задним ходом четырехколесного прицепа. Два тандемных колеса, соответствующие тракторным шинам сзади, были бы намного лучше для игры. Ну а в целом, набор простоват, но не слишком.
    Достоинства:
    Любимая часть - вращающиеся лопасти вертолета. Он устойчиво стоит на прицепе и действительно может быть без труда транспортирован. 2 фигурок достаточно.
    Недостатки:
    Неудачно выбраны колеса. Лопасти вертолета не закрепляются.
  • 5.0

    24 січ, 2022
    Мои дети, как и большинство, обожают лего и были очень рады собрать этот набор. В нем есть специальные детали, которые делают его более реалистичным, например передняя часть вертолета. Есть даже «замки» для колес, чтобы удерживать вертолет, чтобы он не упал с трейлера. Плюс, небольшие носилки, задняя часть вертолета открывается и закрывается, верх вращается, трейлер поворачивается, а фигурки могут сидеть внутри. Очень довольна набором.
    Достоинства:
    Кажется простым, но на деле набор довольно интересный. Машина и вертолет выполнены в разных цветах. Есть небольшие носилки. Ключи для устойчивости вертолета.
    Недостатки:
    Не скажу, что город детей не смог бы прожить без такого автомобиля.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари