>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

258 шт.
7 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Якщо ви любите сюрпризи і завжди відчуваєте приємне хвилювання в очікуванні зимових свят, то набір LEGO City Новорічний календар на 2023 рік (60381) приведе у захват! Новинка підніме настрій, створить веселий настрій та необхідну святкову атмосферу!

Опис

Незвичайний класний конструктор збирається з 258 деталей. Габарити коробки становлять приблизно 38.2 х 7 х 26.2 см (ширина, довжина висота). Яскравий, особливий набір підходить для вікової категорії від 5 років та старше. Батарейки для гри зовсім не знадобляться. Щоб «оживити» персонажів при відкритті календаря, досить підключити уяву і створити дивовижну, новорічну обстановку власноруч.

Конструктор LEGO City Новорічний календар на 2023 рік 60381 ховає за «дверцятами» 7 мініфігурок: святкові персонажі, аксесуари до них, мініатюрні моделі. Наприклад, вам може випасти сам Санта Клаус або його упряжка з оленем, хлопчик-геймер, миле щеня, сніговик на лижах, хокеїст і таке інше.

Особливості та переваги

Чим виділяється конструктор Новорічний календар на 2023 рік (60381) із серії LEGO City:

  1. Для кожного персонажа є інструкція по збірці, яка надрукована всередині кожного «будиночка» для сюрпризу.
  2. Якщо розкласти задню частину адвент-календаря, то вона трансформується в килимок, на якому можна розігрувати новорічні сценки та вирушати до зимової казкової країни за масою пригод.
  3. Набір стане гарним поштовхом для розвитку уяви та фантазії. Щодня власник календаря уявлятиме, хто ж опиниться за чарівними «дверями» наступного разу.
  4. Яскравими «цеглинками» можна грати скрізь і завжди, брати їх із собою куди завгодно, ділитися та мінятися з друзями. Адже тоді ігровий процес стане більш цікавим і захопливим.
  5. Деталі легко з'єднуються/роз'єднуються, тому створювати з них будь-які конструкції – це справжнє задоволення.
  6. Конструктор виготовляють із пластику високої якості відповідно до міжнародних стандартів безпеки. Для фарбування «цеглинок» застосовують нетоксичну фарбу. Перед надходженням на склад набори ретельно перевіряють на пошкодження та міцність.

Поспішайте придбати новинку у нашому магазині. Цей незвичайний та цікавий конструктор можна збирати та відкривати з друзями, родиною, рідними та близькими людьми! Грайте, радійте, заряджайтеся духом Нового року та Різдва!

  • 5.0

    16 вер, 2023
    Хто ще не купував подібні набори для дитини, раджу звернути увагу. За 1000 гривень ви отримуєте іграшку, з якою можна взаємодіяти майже місяць і грати після. На цей рік ми обрали цей набір, вже замовили і трішки роздивились коробку. Вже відкривати будемо починати у грудні. Однак вже є те, що сподобалось: наявність Санти, льодяна скульптура, упряжка з оленями, святкова вечеря та ялиночка. Коли всі комірки будуть відкриті, як завжди залишимо коробку, щоб розставляти фігурки та всі збірки.
    Достоинства:
    За невеликі кошти велика порція новорічного настрою. Можливість тішити дитину маленькими дрібничками щодня. Комірки відкриваються легко та не рвуться. Кожна збірка має міні-інструкцію. Є "галявинка" поставити все це.
    Недостатки:
    Можливо, можна було б додати більше тварин, але це не критично.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари