>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

342 шт.
5 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Міський Різдвяний Календар вміщує цілий арсенал найважливіших професій, а також техніку для забезпечення порядку в місті.

Опис LEGO

Набір включає 342 елементи, за допомогою яких можна скласти і побудувати реалістичне місто з керуючими органами й головною площею. Всі фігурки мають допоміжні інструменти, що визначає характер і вид зайнятості. Крім цього, з'являються автомобілі, літак, поїзд, корабель і багато іншого.

Тематика набору є святковою, належати до зимової пори року. У центрі розташовані вбрана ялинка в честь Різдва і Дід ​​Мороз. Додатково до комплекту йде пазл, який необхідно скласти в цілісну картинку. Він знаходиться на основній коробці.

Як грати?

Ігровий комплект ЛЕГО 60268 підходить всім дітям, починаючи з 5-ти років. Це можливість створити повноцінну власну команду, управляти головними героями і вдихнути в них реальне життя. Місто буде функціонувати, спираючись на фантазію і уяву дітей. Удосталь великої кількості фігурок і деталей, з'являється шанс застосувати свої таланти повною мірою. Для початку слід скласти весь комплект, що вже є захоплюючим процесом.

Особливості

Подібний набір LEGO 60268 буде цікавою не тільки для дітей, а й для дорослих. Гра вимагає уважності, посидючості і активного застосування логічного мислення. Також, процес створення повноцінного міста можна використовувати як приємне проведення часу з усією родиною. Всі деталі виготовлені з міцного матеріалу і є безпечними для дитини.

До набору додається своєрідна карта для координування всіх об'єктів в одній площині. На ній зображена залізна і автомобільна дороги, морський порт. На коробці також є малюнок, який буде служити фоном для створення святкової атмосфери.

Купівля

На нашому сайті представлений великий вибір ігрових наборів для дітей будь-якого віку. Доступні ціни, встановлені офіційним імпортером, а поставка в Україну здійснюється офіційним дистриб'ютором «Лего Україна». Щоб оформити замовлення, можна передзвонити за вказаними номерами, або зробити це через сайт.

Наш менеджер завжди допоможе підібрати відповідний товар і надасть детальну інформацію при необхідності. Міський Різдвяний Календар підходить всім дітям без винятку. Він дійсно викликає радість і захват у кожного, хто торкається до цього чарівного світу.

  • 5.0

    5 лис, 2020
    После покупки такого набора, новогоднее настроение вам просто гарантировано. Можно открывать по одной ячейке 24 дня, можно открыть все сразу - суть одна, это отличный набор для подарка. В так званых окошках можно найти персонажей (шериф в костюме Санты просто бесподобный), аксессуары и транспорт на тему зимнего города. Также в набор входит что-то вроде игрового поля, где можно разместить все найденое.
    Достоинства:
    5 минифигурок. Игровое поле. Атмосфера праздника)
    Недостатки:
    Нет.
  • 5.0

    5 лис, 2020
    Вообще идея с лего календарями довольно интересная, в том году брали Гарри, а теперь вот этот. Что в том, что в этом наборе понравилось это множество маленьких построек и уникальные минифигурки. Здесь даже есть Санта! Но пока еще не открывали, просто ждет своего времени на полке. Начнем с декабря так, чтоб закончить под Новый год. Надеюсь, набор не подведет)
    Достоинства:
    Маленький сюрприз каждый день на протяжении 24 дней. Аж 5 минифигурок.
    Недостатки:
    Нет
    • 14 лис, 2020
      Что календарь с Гарри, что этот действительно интересные. Поверьте, этот вас не подведёт. Не буду рассказывать, что внутри, чтоб не портить сюрприза, но вам понравится)
  • 5.0

    9 вер, 2020
    Чудо - набор, который создает новогоднее настроение. Спасибо за такого чудного, смешного Деда Мороза, ёлочку, напоминающую светофор. Почему-то моя первая ассоциация - "Ирония судьбы или с легким паром". Люди спешат, праздник приближается.
    Достоинства:
    Праздничное настроение, качество.
    • 5 лис, 2020
      Свято наближається, свято наближається)) Дійсно, такі календарі чудово створюють атмосферу Нового року. Обов'язково придбайте, якщо маєте змогу)
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Особо не тяжёлый конструктор для ребёнка и привлекает внимание. Очень радостно получил подарок наш мальчик, теперь со старшей сестричкой слаживают. Ели фантазировать,то пропадают на целый день! Что касательно изготовления конструктора и комплектации: качественно, без сколов, зазубрин и прочих дефектов изготовлен и полностью укомплектован подсказками и картой для общего вида. Нам понравился очень, притом очень классным и тематическим подарком будет под Новый год.
    Достоинства:
    Качественно изготовлен, поучительная игрушка для детей.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
  • 5.0

    7 вер, 2020
    Вот и наступило время готовиться к новогодним праздникам. Лего, как и прежде выручает. Заказала несколько таких набор, чтобы всем угодить.
    Достоинства:
    Качество, отличная идея для подарка. Фигурки можно использовать для игры с другими наборами.
    Недостатки:
    Не хватило большой новогодней ёлки в наборе и Снегурочки.
    • 5 лис, 2020
      Все таки Снегурочка - это больше русский персонаж, а в наборе здесь Санта Клаус. Но согласен, таких наборов надо брать сразу несколько, они просто отличный подарок.
  • 5.0

    7 вер, 2020
    В принципе набор хороший, это уже третий - из тех, что мы взяли, деталек в нём много, если по соотношению цены/количества деталек - то даже выгодно. "Человечки" здесь, пожалуй - главный плюс этого набора. "Конструкция" у них более крепкая и практичная. Ручки и ножки дольше сохраняют свою стойкость при частом использовании. Из всех, что мы покупали похожих - этот наверное самый интересный!
    Достоинства:
    Детальки, недорогой, один из самых интересных.
    Недостатки:
    Всё понравилось
    • 5 лис, 2020
      А что до этого брали? Расскажите, если можете. Просто этот набор пока единственный у нас из таких и хотелось бы взять еще какой-то. Может что-то посоветуете.
    • 30 вер, 2020
      Каждый новогодний календарь интересен по-своему. Этот подойдет даже с двух лет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари