>
Уточнити наявність у постачальника
5699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

786 шт.
6 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

З набором LEGO “Місячна Дослідницька база” Ви зможете відправитися на захоплюючі космічні місії та колонізувати нові планети разом із жителями LEGO-міста. Сподіваємось, Ваш вестибулярний апарат швидко адаптується до невагомості.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60350 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO City. Він містить 786 якісних деталей, роздільник деталей, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – космос.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Набір натхненний НАСА

На передній та задній стороні коробки Ви можете побачити табличку, що цей набір був натхненний одним із проектів НАСА – Lunar Gateway. Якщо стисло, то це проект, який передбачає будівництво космічної бази, яка складатиметься з кількох модулів на орбіті Місяця. Швидше за все вона стане проміжним пунктом перед подорожжю на Марс та дослідженням галактики. І як Ви вже могли зрозуміти, мешканці LEGO-міста також вирішили взяти участь.

Фігурки у космосі

Космонавт - досить престижна професія в LEGO-місті, тому і космонавтів на цій науковій базі вистачає:

  • чоловік-космонавт у білому космічному костюмі та з рюкзаком;
  • дівчина-космонавт у білому космічному костюмі та з рюкзаком;
  • дівчина-космонавт у білому космічному костюмі та з рюкзаком;
  • чоловік-працівник наукової бази у блакитному комбінезоні;
  • дівчина-працівник наукової бази у блакитному комбінезоні;
  • дідусь-астронавт у помаранчевому космічному костюмі.

Для них у наборі LEGO "Місячна Дослідницька база" навіть передбачені спеціальні аксесуари: сканер поверхні планет, різні шоломи, кухлі для пиття, рація, морква та інші.

Наукова база

З усіма переходами, відділеннями та можливими розширеннями наукова база з набору LEGO 60350 надасть достатньо місця для розваг та вивчення. Основна будівля зроблена у формі купола з прозорим дахом. Сама база складається з кількох спеціальних кімнат:

  • ботанічної лабораторії;
  • гаража;
  • наукової лабораторії;
  • повітряного шлюзу;
  • стикувального тунелю.

Але і на цьому все не закінчується, адже тут пригоди не обмежуються лише базою. Саме тому Ви також зберете:

  • місячний посадковий модуль із місцем для мініфігурки;
  • дрон-кран;
  • всюдихід типу VIPER;
  • місячний баггі;
  • метеорит.

Все це разом дає безмежні можливості для дослідження космосу, винаходів нових препаратів, вирощування рослин, переміщення на різних транспортних засобах та іншого. А після, застосування цих знахідок в LEGO-місті або для подальшого дослідження галактики.

Набір LEGO “Місячна Дослідницька база”, натхненний НАСА та заснований на реальних космічних транспортних засобах точно сподобається будь-якому фанату серії LEGO City та любителю всього комічного.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 кві, 2022
    Для мене було здивуванням, що у серій лего сіті так багато наборів з космічною тематикою. Вирішив почати з цього і планую розширити великою ракетою. Фігурок багато. І хоча деякі з них мають однакові костюми, я ціную їх різні обличчя, зачіски та аксесуари. До самої бази питань нема, проте мені не дуже подобається дрон. Принаймні в мене він не може захопити метеорит. Та й думаю, його можна віднайти просто на баггі.
    Достоинства:
    На пакуванні класно зображена планета Земля вдалині. Різні фігурки космонавтів на наукових співробітників. Дуже гарна ідея зі скляним куполом на базі.
    Недостатки:
    Щось цей дрон тут не надто потрібний, або я не можу зрозуміти що з ним робити.
  • 5.0

    16 кві, 2022
    Мій син одержимий будь-чим, пов’язаним з космосом, і він любить LEGO. Це було ідеальне поєднання для нього. У цьому наборі так багато дивовижних маленьких деталей. У комплекті є 6 маленьких фігурок і у них навіть є шоломи! Під час збірки ми використовували додаток, щоб пограти з інструментами масштабування. З будівель більше всього сподобалась оранжерея, а з машин - баггі.
    Достоинства:
    Чудова збірка, починаючи від теплиці і закінчуючи ракетою. Різноманітні фігурки космічних співробітників. Для спрощення збірки є роздільник деталей.
    Недостатки:
    В деяких кімнатах на базі мало місця і це утруднює гру.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари