>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

294 шт.
4 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

У наборі 60138 червоний спорткар намагається втекти від погоні, їдучи по широким трасам навколо міста. Але невблаганні поліцейські не відстають! Над втікачем завис поліцейський вертоліт, який намагається лебідкою зачепити машину, а слідом їде поліцейський болід. Чи зможе викрадач дорогих авто піти від повітряної та наземної погоні, сховавшись серед переплетень вулиць ЛЕГО-міста?
У наборі LEGO 60138 City "Стрімка гонитва" є чотири мініфігурки (3 копа, 1 злочинець), вертоліт з лебідкою, поліцейське загородження і аксесуари.

  • 5.0

    5 жов, 2020
    хороший набор для мальчика, история с погоней всегда притягивала внимание. Здесь есть все, чтобы разыграть сцены с погоней, Форсаж отдыхает, мы такие виражи вытворяли... улет!
    Достоинства:
    улетный набор
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Самий неоднозначний набір, який поки дістався синові :) З одного боку - це LEGO! Просто через те, що це Lego-дитина щаслива. Найкраще-в наборі 2 "нормальних" машинки. Зазвичай легкові машинки Lego якісь простенькі, вузькі, примітивно-іграшкові. Машинки з цього набору схожі на справжні, не до кінця звичайно як технік, але складаються з багатьох деталей і виглядають "по-дорослому" :) Мінус набору - це вертоліт. Так, він великий і красивий. Але! По-перше, він моторошно ламкий, гвинти тримаються ледве-ледве, для активної гри вертоліт майже не годиться. По-друге, вертолітний майданчик на поліцейській дільниці з великого набору мала для цього монстрика. Йому можна нормально поміститися тільки на перехрестя з набору 7280.
  • 5.0

    8 січ, 2019
    Мастхев для пацанов. Взяла его, как первый взрослый лего. Вертолет - его страсть. Что он с ним только не делал. Первое время и спать укладывал даже рядом. Очень ему понравился крюк. У нас было подвешено все, что могло зацепиться. А все что не цеплялось все равно кое-как цеплялось. У преступника в машине есть специальный зацеп для погони. А вот золотые слитки из машины преступника я сразу выложила, с такими гонками они потеряются мене чем за одну минуту. Набор этот у нас полгода и каждый день им играет. Советую всем.
  • 5.0

    27 жов, 2018
    Данный набор мы купили для трёхлетнего сына. Конечно, изначально нам самим пришлось собрать машинки и вертолёт. Все составляющие набора очень правдоподобно выглядят. Сыну очень нравится разыгрывать сцену погони. Он уже сам начинает понимать, как надо собирать части.
  • 5.0

    16 жов, 2018
    Прекрасный и сравнительно недорогой конструктор, который отлично развивает ребенку логику и пространственное мышление. Сами приобрели для сына, так он его пересобирает на свой лад.
  • 5.0

    16 бер, 2018
    Набор чудесееен))))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари