>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

174 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
4.7

Опис

Масивний зелений трактор LEGO 60181 City з великими колесами готовий працювати навіть в найскладніших умовах і важкодоступній місцевості. Його величезні колеса з легкістю подолають бурелом, канави і невеликі річки, а високо розташована кабіна водія робить огляд фактично повністю круговим. Трактор оснащений ланцюгом для буксирування стовбурів дерев, прожекторами на даху і рухомою стрілою маніпулятора з лапами - «захватами» на кінці. Сам лісоруб - тракторист має бензопилу і козли для розпилювання колод. Також в наборі ЛЕГО 60181 є і сама «сировина», щоб мініфігурці було чим зайнятися. Світ флори представлений молодою ялинкою і двома великими колодами з суками.

 

  • 4.0

    11 кві, 2019
    LEGO CITY 60181-это отличный выбор для игры, и один из лучших представителей данной линейки.Сборка набора была очень увликательна,и интересна.Трактор очень похож на реальный прототип лесоповального трактора.За свою цену его однозначно стоит брать.Любому ребёнку будет интересно им играть, да и поставить на полку можно. Вообщем всем советую брать особенно, когда скидки.
  • 5.0

    9 лис, 2018
    Купил данный конструктор сыну в подарок, достался он мне по скидке. Сыну больше всего нравится Лего, здесь качественные детали и ему нравится их складывать. Это отличная развивающая игрушка для ребёнка.
  • 5.0

    1 лис, 2018
    Мой сын почему-то любит именно тяжёлую технику, поэтому конструкторы покупаем соответствующие. Хорошо хоть у Лего большой выбор.

Рекомендуємо подивитися ці товари