>
Під замовлення
9999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

919 шт.
6 шт.
48 × 11.2 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Набору LEGO 60110 "Пожежна частина" є, чим вас здивувати! В цьому великому і просторому приміщенні координуються дії всіх пожежних підрозділів і патрулів ЛЕГО-міста. З набором ЛЕГО 60110 Сіті ви зведете будівлю управління пожежної охорони, облаштувавши в ньому чергову частину і штаб начальника, розташовані на трьох поверхах основного корпусу будівлі, два бокси для техніки (легковий автомобіль і автокран), посадочний майданчик для вертольота. 5 вогнеборців - склад чергової зміни пожежної дільниці — завжди готові виїхати на виклик негайно. І ось, тривожна сирена знову кличе їх в бій! Виявляється, у продавця фаст-фуду і хот-догів загорівся візок з продукцією через неправильну експлуатацію мікрохвильової печі!

  • 5.0

    8 лис, 2018
    Набір дійсно від оригінального виробника відмінної якості. Сам LEGO City відповідає заявленому на малюнку коробки. Чоловік та син разом збирали та гралися, дійсно хороший подарунок для дитини.
  • 5.0

    5 лис, 2018
    L.ego City "Пожежна частина" - один з найулюбленіших і найбільш часто граються конструкторів моєї дитини. У нас Пожежна частина з'явилася, коли дитині було 3,5 роки і протягом року цей конструктор постійно використовується в грі, зараз вже успішно збирається дитиною без будь-чиєї допомоги (за винятком дрібних "важких" нюансів в пристрої машини з пожежними сходами). Моделі продумані від і до. Все таке детальне, аж дух захоплює. Все що треба відкривається, закривається і крутиться. Якість відмінна-пластик прекрасний, всі детальки сидять як влиті. Ніяких проблем зі складанням не виникло. Дитина в захваті. Крім основних деталей в коробці виявилося ще безліч запасних
  • 5.0

    24 жов, 2018
    Данным набором играет не только наш сын, но и мы с папой. Все детали и фигурки очень реалистичны. Особенно пожарная машина. Нашему сыну только 3 года, но он ловко справляется с деталями и разыгрывает целый спектакль. А мне лично очень нравится, что детали яркого цвета.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари