>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

415 шт.
4 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

В наборі LEGO 60166 City присутній великий рятувальний гелікоптер морської охорони, який патрулює водний район в негоду, щоб допомогти кораблям, що потрапили в шторм. На борту вертольота - двоє рятувальників і висувний кран з тросом, який опускається вниз. Внизу координує дії рятівників дівчина - рятувальник на водному скутері. Вона помітила людину в човні, весло якого вирвала акула. Підлетівши на місце події, рятувальники спускають трос моряку, евакуюючи його в салон гелікоптера. Коли рятувальна операція закінчиться, гелікоптер ЛЕГО 60166 полетить на базу ЛЕГО Сіті, а дівчина на скутері стане тримати курс до маяка на березі моря.

  • 5.0

    17 лис, 2018
    "LEGO City Сверхмощный спасательный вертолёт " нам подарували. Син одразу ж почав збирати. Десь за дві години все було зібране. Розіграли сценку. Шалена акула напала на туристів. Гвинтокрил із рятівниками встиг прилетіти на поміч, сильний вітер заважав врятувати людей, але мужні рятивники не здавались і все вдалось. Дуже захопливо. Якість LEGO як завжди відмінна.

Рекомендуємо подивитися ці товари