>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

362 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
6+
0 шт.
3.5

Опис

Друзі перегонів та поціновувачі захоплюючих відеоігор LEGO 2KDRIVE, на вас чекає справжній скарб у світі конструкторів – ігровий набір LEGO City Комбо-набір для перегонів (60395)! Поринайте у віртуальний світ 2KDRIVE або створіть свої власні фантастичні перегони!

Ігровий набір LEGO City Комбо-набір для перегонів (60395) - це не просто ігровий набір, це ключ до нескінченних перегонів уяви та творчості. Діти від 6 років можуть створювати, грати та надихатися, переносячи свої ідеї на трасу з цим захоплюючим набором. Чи готові ви прийняти виклик?

Для всіх шанувальників захоплюючої відеоігри LEGO 2KDRIVE та юних гонщиків, які обожнюють швидкість, представляємо унікальний ігровий набір LEGO City Комбо-набір для перегонів (60395). Для всіх, хто цінує адреналін, швидкість і драйв, цей ігровий набір від LEGO City - справжнє джерело веселощів.

На вас чекають три захоплюючі транспортні засоби, кожне зі своїми унікальними особливостями. Засвітіть асфальт на червоному спортивному автомобілі, подолайте бездоріжжя на жовтому позашляховику та підкоріть водні простори на синьому швидкісному катері. А які перегони на вас чекають — це вирішувати тільки вам!

Зберіть у команду трьох сміливих гонщиків, додайте в арсенал ці круті машини, і ви готові відправитися в захоплюючі перегони. Вперед на зустріч, пригод та перемог!

LEGO City

Вірні фанати серії ігрових наборів LEGO City знають: тут лише діти вирішують, як розвивається історія. Побудуйте функціональні машини, створіть кумедних персонажів та відправте їх у захоплюючі пригоди. Адже з ігровими наборами LEGO City діти можуть відчути себе справжніми героями, спускаючись на гострі повороти швидкісної траси.

З цим комбо-набором для перегонів , що складається з трьох машин і трьох мініфігурок, вашим малюкам гарантовані цілі години радості та веселощів. Подаруйте їм можливість втілити свої мрії та стати справжніми гонщиками з LEGO!

Вам не потрібно обмежуватись готовими моделями. Приєднуйте передні та задні модулі, налаштовуйте їх, як захочете, та створюйте свої унікальні транспортні засоби. З трьома мініфігурками гонщиків, ви зможете організувати захоплюючі змагання та пережити неймовірні пригоди на трасах.

LEGO Building Instructions

Однак, це ще не все! Щоб заглибитись у світ конструювання, вам надано цифровий посібник через LEGO Builder. Масштабуйте та обертайте моделі в 3D, стежте за своїми успіхами та зберігайте віртуальні набори. Ви станете справжніми майстрами побудови! Набір забезпечений як друкованими інструкціями, так і цифровими, доступними через LEGO Builder. Слідкуйте за процесом, налаштовуйте деталі та навіть зберігайте віртуальні набори для майбутніх пригод.

LEGO City Комбо-набір для перегонів (60395) - це більш ніж просто іграшка, це квиток у світ, де уява вашої дитини не знає меж. Збирайте, налаштовуйте та ганяйте на граничній швидкості, створюючи свої героїчні перегони у самому центрі подій!

Отже, чи готові взяти кермо і підкорити трасу? LEGO City чекає на вас!

  • 4.0

    1 вер, 2023
    Це найбільший набір по новій грі лего. У ньому можна змішувати та поєднувати деталі, щоб створити унікальні транспортні засоби. Передбачено три гонщики, по одному на кожну машину. Незважаючи на те, що всі вони одягнені в однакове вбрання, ви ніколи їх не сплутаєте – колір їх волосся збігається з автомобілем, на якому вони їздять. Усі вони також мають шоломи з чорним козирком, знову ж таки тематично для їх автомобіля. Щоб відповідати трьом водіям, у нас є три транспортні засоби. Перший маленький червоний спортивний автомобіль, другий блакитний швидкісний катер, третій жовтий позашляховик. Можливість налаштування, яку забезпечує модульна конструкція з’єднань, забезпечує деяку додаткову ігрову цінність, однак певні варіанти просто нікуди не годяться.
    Достоинства:
    Дизайни машин вкрай вдалі. Є можливість модульного налаштування кожного авто за допомогою затискачів. Мініфігурки сподобались, вони різні і можна легко зібрати цілу группу таких.
    Недостатки:
    Немає QR-коду для сканування в грі, щоб розблокувати додатковий вміст, а хотілося б більшої інтеграції окрім згадки на коробці. Мініфігуркам було б непогано мати принт на ногах.
  • 3.0

    1 вер, 2023
    Оскільки LEGO 2KDRIVE — це гонщик у відкритому світі, дія якого розгортається в кількох різних світах, він містить різноманітні ландшафти та біоми. Завдяки цьому в грі реалізована унікальна здатність трансформувати транспортні засоби і в наборі те саме. Усі три машини складаються з трьох частин: кузова, задньої та передньої частини. Тому наприклад катер можна поєднати з гоночним автомобілем. Можливість створювати різні комбінації транспортних засобів, безумовно, цікава, але через використовувані кольори та різні типи транспортних засобів комбо виглядають дивно. У набір ще входять три мініфігурки, вони трохи нагадують членів команди Shadow Racer Team з гри, але це просто випадкові гонщики. Усі вони мають однакові тулуб і ноги, але мають різні голови та різнокольорові шоломи.
    Достоинства:
    Нова концепція - зібрати 3 транспортні засоби та міксувати їх. Розумію з точки зору маркетингу набір - це реклама для гри і нагорода для фанатів. Окремо вони виглядають круто та по-різному. Для 3 мініфігурок є місця, куди їх можна посадити.
    Недостатки:
    Поєднані травнспортні засоби виглядають дивно. Той же баггі з витягнутим носом катера - ну куди це...

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари