>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

226 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.

Опис

Каскадери знову повертаються цього разу в наборі LEGO Каскадерська петля “Удар шимпанзе”, щоб виконати запаморочливий трюк і зірвати шквал овацій.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60338 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 226 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – каскадери.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Фігурки у наборі

У цьому наборі Ви зустрінете відразу 3 мініфігурки, яких вистачить для цікавої гри. Якщо бути точніше, то це:

  • дівчина-каскадер. Потрібно бути страшенно сміливою людиною, щоб виконувати трюки і вона саме така. Дівчина одягнена в синій гоночний костюм з червоними акцентами. Для заходів безпеки також передбачений червоний шолом та сіра трубка-протигаз;
  • дівчинка-фанатка. Виступи каскадерів приваблюють не лише дорослих у цьому місті. На ній фіолетова футболка із зіркою, блакитна спортивна кофта та білі штани;
  • чоловік-фанат. Ще один фанат каскадерських шоу тут з'являється у чорній футболці з бананом, блакитній картатій сорочці та коричневих штанях.

Фігурки отримали спеціальні аксесуари: морозиво, хот-дог, фанатські рукавички. А відважна каскадерка одержала салатовий мотоцикл з маховиком, який можна завести і відправити долати перешкоди або у вигляді рампи, або щось придумане самостійно.

Рампа - мертва петля

Очевидно, що головною ігровою особливістю набору LEGO 60338 є наявність великої мертвої петлі. Вона виконана в напівпрозорому помаранчевому кольорі та має невеликі збірки у вигляді рослин, вогників та цегляних стін з боків. Збоку розташована закрита стійка для глядачів, за яку не можна заходити, щоб не наражати себе і каскадерку на небезпеку. І найцікавіше - наприкінці мертва петля переходь в трамплін і закінчується механічним фіолетовим шимпанзе, яке рухає величезними руками.

Що ж із цим усім робити? Даний набір подарує Вам або дитині багато годин цікавої гри. Для початку потрібно зібрати нескладну конструкцію петлі та мавпи, керуючись друкованими чи електронними інструкціями. Наступний крок – розставити фанатів у належному місці. І настав час для веселощів! Садіть дівчину-каскадерку на мотоцикл, добре відтягуйте його назад, щоб завести маховик і коли будете готові - відпускайте на початку петлі (не засмучуйтеся, якщо з першого разу не вийде, адже все приходить з досвідом). Метою є зробити мертву петлю на мотоциклі, з розгону заїхати на рампу та збити злу мавпу на спину. Трюк виконаний, натовп тріумфує. Також Ви можете вигадувати власні перешкоди та показувати свою спритність, долаючи їх.

Виконайте в прямому та в переносному сенсі запаморочливий трюк у наборі LEGO Каскадерська петля “Удар шимпанзе” і доведіть, хто в місті найкращий каскадер.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари