>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

286 шт.
6 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Твій перший термінал від ЛЕГО
Цей запалющий ігровий комплекс LEGO Центральний Аеропорт (60261) дає дітям незабутні враження від відпочинку. У комплект входять не тільки докладний термінал, паливний танкер і багажник. Діти також отримують відмінний пасажирський літак з місцем для пілота і декількома міні фігурки! А завдяки організованому наземному персоналу, який все працює, діти можуть насолоджуватися всілякими запалющими пригодами в аеропорту цілий рік. Фантастичні будівельні іграшки для дітей
Цей набір 4+ містити просте друковане керівництво по будівництву і спеціальний стартова цегла, щоб допомогти дітям створювати набори LEGO, щоб вони могли пишатися створенням всього з нуля. А з безкоштовним додатком LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів діти також отримують Instructions PLUS - інтерактивне керівництво по будівництву з чудовими функціями масштабування і повороту, які роблять будівництво з LEGO швидким.
За допомогою наборів LEGO діти отримують задоволення від будівництва і гри з реалістичними транспортними засобами, деталізованими аксесуарами і кумедними персонажами, які стимулюють нескінченні образні рольові ігри.

Особливості:
Особливості іграшкового пасажирського літака, детального термінала аеропорту, паливного танкера і багажника, плюс міні фігурки пілота, 2 наземних екіпажу і 3 пасажири. Просто додайте фантазії для нескінченних веселощів!
Ця іграшка в аеропорту має термінал з зоною реєстрації, пасажирський літак з кімнатою для пілота і 3 пасажирів, а також паливний танкер і багажник - фантастичний подарунок для дітей, які люблять відтворювати реальні речі.
Будівельні іграшки LEGO Центральний Аеропорт (60261) стануть фантастичним подарунком до дня народження, свята або іншого випадку для дітей старше 4 років і для хлопчиків і дівчаток, які люблять іграшкові літаки. Вам потрібні тільки базові будівельні навички.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    5 гру, 2020
    Когда я увидел этот набор лего аэропорта, мне просто нужно было купить его для своей 5-летней дочери. Она очень любит самолеты, и этот набор создан как раз для 4+. Инструкция и правда написана довольно понятно, проблем у неё не возникло. Доча собрала часа за 4. Каждая деталь в этом наборе потрясающая, от багажа до инструментов, сидений, людей и т. д. Спасибо магазину, в который раз меня выручаете.
    Достоинства:
    Много деталей уже сформированы, как раз для юного лего-любителя. Лучшая часть сборки - однозначно самолет.
    Недостатки:
    Для детей постарше будет очень просто.
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Есть чем играть: самолет, машинки, здание аэропорта, минифигурки. Будьте готовы, что покупая ребенку конструктор, вы подписываете своим ногам тортуры. Но что поделать, конструкторы любят все дети и приходится покупать очередной набор. Данный комплекс однозначно очень интересен и продуман, рекомендую.
  • 12 чер, 2020
    Классный конструктор собираем и разбираем уже неделю, всё оригинальное , дети довольны, спасибо за быструю доставку и помощь в выборе.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    О, это целый игровой комплекс. Хотя и рекомендовано с 4 лет, я купила для трехлетнего сына. "Самоётик" летает и радует. благодаря инструкции все быстро собрали.
    • 5 гру, 2020
      Эм...в каком смысле летает?

Рекомендуємо подивитися ці товари