>
Уточнити наявність у постачальника
4349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 045 шт.
8 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Коли настає зима або просто хочеться охолодитися, жителі Лего-сіті із задоволенням вирушають на гірськолижний курорт. У наборі LEGO "Гірськолижний і скелелазний центр" є як гірка для катання, так і кафе, в якому можна зігрітися і перевести дух. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60366 було випущено в рамках серії LEGO City. Він містить 1045 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 7 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Спортивні мініфігурки

Набір ЛЕГО 60366 включає 8 мініфігурок, які зробили вибір на користь відпочинку на гірськолижному курорті. Вони найрізноманітніші, починаючи від дітей і закінчуючи бувалими сноубордистами. Кожна з фігурок одягнена в яскраві спортивні костюми на будь-який смак, які мають стильний вигляд на гірці. Велика частина має принти сонцезахисних окулярів та окулярів для катання. Фігурки мають безліч аксесуарів, серед яких також як засоби для катання, так і інші тематичні деталі: сноуборд, лижі, сніговий мотоцикл, коло для катання, ключки, захисні шоломи, шоколад, кружки тощо. 

Крім гостей гірськолижного центру, до набору також додані його постійні жителі - біла сова і руда білочка. Крім них, присутня фігурка білого сніговика в червоному шарфі і блакитному шоломі. 

Зі швидкістю зі схилу

Гірськолижний курорт з цього набору - це триповерхова гірка, знизу якої також розташовані різні кімнати. Сама гірка зібрана з білих деталей, які символізують сніг. З боків встановлені відбійники, а знизу гірка закінчується невеликим підвищенням, яке допомагає фігуркам не розлітатися по всій кімнаті. Дістатися до неї можна, скориставшись ліфтом, що працює. Це платформа, яка піднімається за допомогою обертового коліщатка на верху будівлі. Зовні ліфта є стіна для скелелазіння. Для підстраховки, фігурку можна закріпити на тросі, а потім вже можна чіплятися за спеціальні детальки. Остання частина, розташована зовні - невелике поле для гри в хокей. 

Будівля центру має великі вікна, а також відкрита із заднього боку, що спрощує доступ всередину та гру. На першому поверсі розташований магазин для продажу необхідного обладнання. У ньому можна вибрати безліч предметів, починаючи від фотоапарата і закінчуючи кемпінговим молотком. Другий поверх - кафе зі столиком і всім необхідним для приготування гарячого шоколаду. 

Катайтеся з гірки, грайте в хокей, влаштовуйте посиденьки за гарячим шоколадом, купуйте нове обладнання і знаходьте все нові заняття в наборі ЛЕГО "Гірськолижний і скелелазний центр". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 лип, 2023
    Этот набор стал приятным дополнением к нашей коллекции зимних деревень. Строительство центра зимних видов спорта - это классная идея с большим потенциалом для расширения. Конструктор модульный, и есть определенная гибкость в том, как отобразить окончательную сборку, но я считаю, что стандартная конструкция наиболее впечатляющая. В центре набора - большая лыжная трасса и стена для скалолазания. Если взглянуть дальше, то можно заметить, что дизайнер отлично использовал пространство. Работающий лифт соединяет все три этажа, легко управляемый с помощью резиновой шины на крыше (что обеспечивает лучшее сцепление, чем обычные ребристые пластиковые детали). На двух нижних этажах находится большой магазин спортивных товаров, где продается одежда и снаряжение, а также кафе с балконом для обзора. На земле находится частично реализованный каток, который мы с сыном планируем расширить. Минифигурки в наборе превосходны, на их торсах изображены рисунки в зимнем стиле и спортивная одежда. В комплект также входят различные аксессуары для зимних видов спорта и сова. Отправлять минифигурки вниз по лыжному склону и с трамплина, безусловно, весело, хотя в итоге несколько фигурок, вероятно, закончат покатушки на полу.
    Достоинства:
    Много приятных и полезных деталей, таких как подвижный лифт, стена для скалолазания, горка, кафе и много спортивного оборудования. Функциональное здание под горнолыжным склоном, состоящее из комнатных модулей. Также можно было бы объединить комнаты и пристройки с имеющимися наборами. Фигурки как никогда подходят под тематику.
    Недостатки:
    Набор вышел летом 2023 года, что не совсем подходит под время года.
  • 5.0

    9 лип, 2023
    Як фанат снігових видів спорту та скелелазіння, це один з найкращих наборів лего, які я коли-небудь бачив. Він дійсно дивовижний і охоплює так багато різних речей. Головною особливістю є сніговий схил, який має форму похилого даху з будівлями під ним. У будівлі є кілька різних кімнат, в тому числі кафе і магазин. Персонажі можуть дістатися до схилів за допомогою підйомника, який насправді рухається. Збоку від ліфта є скеледром, і я повинен визнати, що я був дійсно вражений тим, як ви можете надіти ремені на мініфігурки, і вони можуть прикріпитися до мотузки і підніматися/спускатися. Також є місце для ковзанки, де фігурки можуть кататися на ковзанах або грати в хокей. Мені дуже подобається його модульний аспект, оскільки це збільшує функціональність - наприклад, ви можете від'єднати найнижчу частину схилу і використовувати її як міні-хаф-пайп. У комплекті є 8 мініфігурок, що є чудовою кількістю для створення уявних історій та гри в них. Також є хороший асортимент аксесуарів, включаючи сноуборди, ковзани, лижі, гірський велосипед, хокейні ключки і навіть сніговика.
    Достоинства:
    + велика кількість секції, ніби на справжньому курорті + вдале рішення використати простір під схилом для кімнат + реалізація підйомника та скеледрома + фігурки в абсолютно різних костюмах + аксесуари, з якими можуть взаємодіяти фігурки.
    Недостатки:
    - може бути проблематично поєднати з іншими наборами міста, за умови якщо вони звичайні (не зимові).
  • 5.0

    9 лип, 2023
    Дивний вибір для літнього релізу від Lego, але тим не менш, ми раді його бачити! Цей гірськолижний і скелелазний центр, безумовно, є чимось унікальним, чого наша сім’я раніше не збирала. Набір досить простий у складанні, і завдяки всім дрібним деталям, ви час від часу дивуєтесь тому, що вдалося зібрати. Як тільки збірка буде завершена, можна починати розваги, і це справжній момент "вау", коли ви побачите його у всій красі! Тут є кілька функцій, таких як лижний підйомник і звивиста мотузка для лазіння. Також є багато дрібних аксесуарів: трюковий велосипед, лижі, сноуборд, санки для використання на гірськолижному схилі. Є модульне кафе і магазин, а також невелика ковзанка для катання на ковзанах або хокею з шайбою. Модульний аспект є ще однією привабливою рисою цього набору, але трохи більш обмеженою. Схили, наприклад, можна зняти, щоб зробити 2 менших схили. А з 8 мініфігурками можна розповісти безліч пригод та лего-історій.
    Достоинства:
    Повна та гарно втілена концепція гірськолижного курорту. Досить просто складається, якраз для 7 років. Додані функції також пов'язані з курортом. Багато транспортних засобів та крижаних аксесуарів. Є змога переставляти частини збірки. Багато фігурок.
    Недостатки:
    Обмежена можливість переставляти частини.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари