>
Уточнити наявність у постачальника
1849 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

235 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Головна особливість Лего-сіті полягає в тому, що місто ніколи не зупиняється у своєму розвитку і постійно стає комфортнішим для мешканців. Однак це означає не тільки зведення нових будівель, а й знесення старих і нежитлових приміщень. Долучіться до цього процесу в наборі LEGO "Будівельні вантажівки та кулястий  кран-таран", щоб на місці, що звільнилося, надалі була можливість побудувати щось круте. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60391 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 235 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 4 років. Тематика набору - будівництво. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурки працівників

У наборі ЛЕГО 60391 представлено відразу 4 мініфігурки, які управляються на будівельному майданчику. Серед них:

  • архітектор. Вона одягнена в білу сорочку, чорний костюм, а також має білу каску. Дівчина дивиться в майбутнє, тому має вже готовий проєкт майбутньої будівлі, яка буде зведена на цьому місці; 
  • бригадир. На ньому помаранчевий робочий костюм, сірі рукавички та червона каска. Оскільки йому потрібно оперативно давати вказівки, у нього є рація;
  • водій тарана. Він має блакитний светр, помаранчеву жилетку, сірі штани та червону каску. Спеціальні аксесуари не передбачені;
  • робітниця. Остання, але не менш важлива з команди дівчина одягнена в синю робочу форму і червону каску. Для розбору будівлі у неї є візок, лом і лопата.

Знесення будівлі

Підійшла черга будинку під номером 3. Уже тривалий час єдиний його мешканець - це павук. На місце прибуває бригада будівельників, щоб знести будинок і встановлює огороджувальний знак. У наборі це сірий стовп із жовто-чорним покажчиком, а також конусами зверху та з боків. Сам будинок виконаний із пісочних і сірих деталей, має синій дах і двері, що відчиняються. Деталі не закріплюються, а просто ставляться одна на одну, тому якщо добряче вдарити по ньому, то деталі розлетяться, імітуючи знесення будівлі. 

Набором передбачено 3 будівельні машини, які можуть швидко розібратися з будинком і вирушити на наступний об'єкт. Вони збираються за технологією "Вчися будувати", що означає збільшення деяких деталей, а також спрощення їхнього з'єднання. Перша машина - кран з обертовою кулею, яку можна замінити на ківш. Другий автомобіль - вантажівка-транспортер, що фіксує і перевозить кран на місце робіт. Останній транспортний засіб - це самоскид, у який можна помістити вже деталі колишнього будинку, а потім нахилити і висипати в потрібному місці. 

Станьте частиною будівельної бригади, яка в наборі ЛЕГО "Будівельні вантажівки та кулястий  кран-таран" вирушає розбирати будинок.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 лип, 2023
    Цей набір містить 235 деталей, з яких можна зібрати будівельний майданчик, а точніше сцену, на якій 3 різні транспортні засоби збираються знести будівлю. Він включає в себе 3 будівельні машини: транспортер, кран з підйомною кулею, самоскид і будинок в руїнах з функцією знесення. Для цього кубики просто ставляться один на одного, а при вдарянні з’їжджають. Також 3 фігурки робітників і одна інженерка. Все це доповнюють деякі аксесуари, такі як рація, лом, тачка, а також кілька планів будівлі. Ймовірно, це плани того, що буде збудовано на розчищеному місці.
    Достоинства:
    Яскраві кольори транспортних засобів - жовтий та блакитний. Кожен з них має власний набір рухів. Щоб будинок добре руйнувався, деталі кладуться на гладкі пластини. Прикольна ідея з павучком, який жив у будинку.
    Недостатки:
    no.
  • 5.0

    14 лип, 2023
    З часів мого дитинства Lego дуже змінився: з'явився набагато ширший асортимент цеглинок різної форми, коліщаток, фігурок і наборів для моделювання. Однак відмінна якість залишилася незмінною. 3 найбільші збірки - машини мають свої функції (самоскид може перекидатися, транспортер має пандуси, а кран-маніпулятор може розвертатися та рухати ковшем). На додаток до трьох будівельних машин і трьох фігурок є також покинутий будинок, який можна побудувати, а потім зруйнувати за допомогою машин, що дуже подобається сину. А якщо дитині набридне гратися з будівельними машинками, деталі можна використовувати для власних творінь.
    Достоинства:
    Ви отримуєте 3 будівельні машини, а також стіну, призначену для зносу за допомогою цих машин. Маленькі аксесуари, як лопата та тачка, доповнюють загальну історію. Кожна з фігурок має різні принти, за рахунок чого відрізняються за статусом.
    Недостатки:
    Щоразу дивуюся як дорого коштують набори останніми роками.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари