>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

286 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
5+
0 шт.
4.8

Опис

Підводний світ LEGO
Пориньте в найглибші морські глибини з підводним човном LEGO дослідження океану (60264). Приєднуйтесь до популярної підводному човнові Джесіці Шарп, яка веде потужну глибоководну підводний човен до вкритої коралами печері. Візьміть зразки за допомогою зброї інспектора і досліджуйте дно океану за допомогою підводного безпілотника. Ось це так! Світиться риба-ангел! Розкрийте приховані скарби і таємниці безодні з цим дивовижним набором гри. Гарний будівельний набір для дітей цей будівельний набір поставляється з простими інструкціями по збірці і Instructions PLUS - частиною безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Це інтерактивне керівництво по будівництву з дивовижними інструментами для збільшення і повороту дозволяє швидко піднятися початківцям будівельникам LEGO.

Особливості:
Наш ігровий набір пропонує захопливий і відкритий світ підводних досліджень і пригод, де діти можуть насолодитися реалістичними сценаріями рольових ігор з транспортними засобами океану, реалістичними налаштуваннями та кумедними персонажами. А з 4 міні фігурки дослідників, включаючи Джесіку Шарп з популярного серіалу LEGO Пригоди, що світиться рибку рибалка і прихований скарб, сцена постає перед нескінченним веселощами та пригодами! Діти можуть комбінувати транспортні засоби та персонажів, включених в цей набір, з іншими оригінальними іграшковими наборами LEGO® для ще більш творчої гри або для створення приголомшливих експонатів.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 4.0

    30 сер, 2021
    Отличный набор. Хорошо объединяется с набором подводный робот
    Достоинства:
    Хорошая подборка цветов, подвижность и светящаяся рыба
    Недостатки:
    Раньше манипуляторы в подводных сериях были лучше
  • 5.0

    3 кві, 2021
    Это было куплено в качестве награды за хорошее поведение для нашего сына и ему правда понравилось. Ему нравится тот факт, что удильщик светится в темноте. И, конечно, он взял набор в ванну, чтобы отправиться в подводное приключение. После этого я все хорошо просушила и детальки в порядке. Это действительно классный набор с подводной лодкой, водолазами и другими приятными деталями.
    Достоинства:
    Подводная лодка такая классная, и нам очень нравится светящаяся рыба-удильщик и милые кусочки кораллов!
    Недостатки:
    Субмарина не закрывается сзади, нужна какая-то дверь или люк.
  • 5.0

    3 кві, 2021
    Дизайн коробки - это то, что привлекло меня в этом наборе. К тому же, у меня никогда не было наборов, связанных с водой. Как ни странно, мне больше всего нравится не сама подводная лодка, а, скорее, небольшая пещера со спрятанной рыбой-удильщиком. Да, свечение в темноте работает, но вам нужно дать ему немного света, как только вы вытащите его из коробки, чтобы зарядить его. Прилагаемые мини-фигурки легко помещаются в подводную лодку, так что вы действительно можете повеселиться.
    Достоинства:
    Подводная лодка действительно выглядит хорошо построенной, и мне нравится тот факт, что все двигатели имеют подвижные турбины для дополнительной маневренности. Добавьте сюда несколько функциональных захватных крюков, и вы действительно сможете исследовать то, что может предложить глубокое море.
    Недостатки:
    Некоторым набор точно покажется простоватым.
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Хоть это и подводная лодка, мой ребенок играет с этим набором прекрасно и на суше. Детское воображение позволяет придумать все что угодно. Миссия родителей - помогать детям и обеспечить всем необходимым. Отдельная благодарность консультантам магазина, они рассказали все в деталях о наборе и о его функциях! Такой профессионализм редко где встретишь.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Нам дуже сподобався набір, цікавий і креативний хоч збирали ми всією сім'єю, але дуже цікавий. Продавці дуже компетентні і отруїли в той же день, то щиро дякую.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Покупайте пока такая хорошая цена. Подводная лодка напомнила нам лягушонка. Мы привязали ее на ниточку и запустили в аквариум. Дети были в восторге.! Спасибо за эмоции!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари