>
Уточнити наявність у постачальника
9799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

989 шт.
9 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Кортить побачити найбільшого дракона серії? Що ж, він саме тут, у наборі LEGO "Золотий ультрадракон Ллойда" бореться з кришталевими воїнами і чекає, доки Ви до нього приєднаєтеся.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71774 був випущений у рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 989 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – дракон.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Фігурки у наборі

Мініфігурок у наборі правда вистачає і вони включають як героїв, так і лиходіїв з 15 сезону мультсеріалу:

  • Золотий Оні Ллойд – зелений ніндзя. Унікальна фігурка, що має золотий костюм та маску Оні;
  • Золотий Коул – майстер землі та чорний ніндзя. У нього чорний костюм із золотими деталями та капюшон;
  • Золотий Зейн – майстер стихії та перший ніндроїд. Ніндзя отримав біло-золотий костюм із капюшоном;
  • Золотий Кай – майстер вогню і червоний ніндзя. Також має червоний костюм із золотими деталями та капюшон;
  • Золотий Джей – майстер блискавки і синій ніндзя. Принти синього костюма із золотим та окремо капюшон;
  • Кришталевий король – лорд Гармадон, об'єднаний із злим духом Оверлордом. Фігурка подвійна – набагато вища за інших. Має темно-сіру броню, 4 руки та знімну маску;
  • 2 сторожа каменю відплати – підлеглі Короля. У їх броні поєднуються сірі, фіолетові та кристалічні деталі. Мають спеціальні маски;
  • Кришталевий воїн – підлеглий короля. Схожа на Стража фігурка, проте з більш прикритим торсом. Також має маску.

У всіх ніндзя є золота зброя, а у кришталевих воїнів – кришталева.

Величезний дррракон

Незважаючи на те, що в наборі LEGO 71774 першою збіркою є трон Кршталевого короля, основний все ж таки дракон, який на момент виходу є найбільшим у серії.

Серцевина дракона є суцільною коробкою з багатошарової пластини, оточеною точками з'єднання SNOT. Крапки з'єднання крил дракона надійно закріплені за допомогою прорізних балок Technic та довгих штифтів. Кутові деталі допомагають створити луску, а шарнірні з'єднання – плавний вигин корпусу. Після складання внутрішньої частини наноситься товстий шар золотого покриття. Чарівність Ультрадракона в тому, що має чотири голови — по одній на кожного з ніндзя:

  • вогненна для Кая;
  • крижана для Зейна;
  • земляна для Коула;
  • та, що світиться для Джея.

Завершений ультрадракон порадує будь-якого фаната, адже має не тільки великий розмір, але й продумані рішення. Товсте покриття золотих обладунків компенсується легким відтінком білого на грудях, ногах та крилах, а також невеликими сплесками кольору на чотирьох елементах голови. Крила мають характерний вигляд як у відкритому, так і закритому положенні. Існує безліч можливих поз і всі вони досить стабільні.

Зберіть величезного дракона в наборі LEGO Ninjago 71774 "Золотий ультрадракон Ллойда" і вирушайте перекусити кришталевими воїнами.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 лип, 2022
    Вся серія LEGO NINJAGO мене приємно вразила, а особливо - набір із золотим драконом. Дракон дуже великий, і, що найбільше привертає увагу - має аж цілих чотири голови і в кожної своя стихія, спеціалізована під фігурки. До того ж кількість фігурок явно немаленька. Є 9 якісних і яскравих мініфігурок. Інколи таке буває, що продукт на картинці - не виглядає так в реальності, але це точно не стосується LEGO. Жодного розчарування ми не отримали, все цілком відповідає запиту.
    Достоинства:
    Головна фішка набору - страхітливий дракон 4 стихій. Фігурок достатньо для відтворення будь-якої битви. Можливо така фігурка Ллойда у когось і була, але для мене це новинка.
    Недостатки:
    Трон мені трішки зайвий.
  • 5.0

    30 лип, 2022
    Усі очікування від набору були виправдані, навіть перевершені. Дракон дуже мультяшно виглядає, майже зовсім немає іграшкової штучності. Він має аж чотири голови - усе в яскравих кольорах, виконано в максимальній деталізації. Загалом фігурок дуже багато, цілих дев'ять і всі з мультика (я його ще в дитинстві бачив). Трохи складніший для складання, але від того тільки цікавіше. Тепер подумую над наступним набором від LEGO.
    Достоинства:
    Дракон просто величезний з численними лезами. 4 голови, кожна для окремого ніндзі. Фігурок аж 9, особливо цікава подвійна. Додаткова збірка для одної з них - трон.
    Недостатки:
    У ніндзя зі зброї лише катани.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари