>
Уточнити наявність у постачальника
12499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 218 шт.
7 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Візьміть участь в боях ніндзя з Крижаним імператором, генералом Вексом і воїнами Снігової бурі з конструктором LEGO NINJAGO 70678 "Замок проклятого імператора". У замку є трон Крижаного Імператора, крижана арка і функція розкриття трону з точкою кріплення для торнадо Ллойда ЗК, 2 вежі, арбалет для стрільби, місце зберігання зброї і різні види зброї, допоміжні елементи, включаючи крижані ковзани, ключку, лопату, катану і кинджал . Одна з веж - Крижана вежа, оснащена підпружиненим стріляючим знаряддям, як і інша, але ще вона має крижану в'язницю з кістяним елементом і місцем для мініфігурки з дверцями і важелем.

У конструкторі є Крижаний дракон з рухомими кінцівками і головою.

Дуже цікавий набір для відтворення сцен з мультсеріалу Ніндзяго а також для створення свого ігрового сюжету, в конструкторі багато аксесуарів і додаткових елементів для отримання задоволення від гри.

  • Цей набір включає в себе 7 мініфігурок: Ллойд ЗК (Заборонений кружітцу), Коул, Акіта, Крижаний Імператор, Генерал Векс, хуртовинний мечник і хуртовинний лучник.
  • Зброя включає в себе: срібну катану Коула і молоток золотого кольору, кинджал Акіти, Сувій Забороненого Кружітцу Крижаного Імператора, крижаний спис генерала Векса, 2 крижаних катани хуртовинного мечника і арбалет хуртовинного Лучника.
  • В аксесуари входять: торнадо Ллойда ЗК, капюшон, тримач катани Коула, вовча голова і плащ Акіти, а також крижана броня для Крижаного Імператора і Генерала Векса.
  • Замок проклятого імператора має розміри 22 см в довжину і 32 см в ширину.
  • Крижана вежа висотою 19 см, довжиною 6 см і шириною 7 см.
  • Крижаний Дракон має розміри 14 см у висоту, 37 см в довжину і 51 см в ширину.
  • 5.0

    30 лип, 2019
    Сын попросил на День Рождения такой конструктор. Долго с женой думали, потому что цена всё-таки "кусается". Всё-таки приобрели, сынишка в восторге! Кстати, в честь дня рождения магазин Конструкторс предложил нам бесплатно упаковать в подарочную бумагу этот набор, мы были приятно удивлены. А так, большой набор, есть какие-то врата в замок и белый дракон. Не сильно я в этом разбираюсь, но мы рады этой покупке
  • 5.0

    5 чер, 2019
    Сын просил игрушку с ниндзями, он любит эту тему и я долго искал и нашел этот магазин, а тут такой выбор крутой, я понял что попал куда надо, ну и купил этот набор. Очень крутой набор, после покупки с сыном вдвоём его собирали, деталей очень много, я даже не думал что на столько, великолепная игрушка для мальчика, я доволен таким качеством.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари