>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

968 шт.
5 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Суперробот для LEGO Ninjago

Робот із набору LEGO NINJAGO Вогнекам'яний робот (71720) з 5 мініфігурками ідеально підходить для любителів іграшок ніндзя та будівельних наборів для дітей. Дітям сподобається збирати вогняного робота та фігурки, щоб розіграти насичені сцени із серіалу «Ніндзяго».

Цей чудово деталізований LEGO-робот пропонує дітям низку можливостей, щоб вони могли годинами веселитися, використовуючи весь функціонал набору. Вони можуть помістити двох ніндзя в кабіну регульованого робота, воювати з ворогами Муртом і Мо, а потім пробитися крізь внутрішню частину гори Синтаро. Ідеальна будівельна іграшка для дітей!

Завдяки наборам із серії LEGO NINJAGO діти потрапляють у захоплюючий світ фантазій, де вони можуть отримати творче задоволення та відтворити історії з фігурами, побудованими власними руками. Ваш маленький ніндзя буде зачарований різноманітними іграшками, у тому числі автомобілями, літаками, драконами та багатьом іншим, що може запропонувати ряд наборів ЛЕГО серії Ніндзяго.

Особливості

  • Суперкрутий вогненний робот із набору LEGO NINJAGO 71720 і 5 неймовірних мініфігурок, які допоможуть розіграти сцени з серіалу NINJAGO. Це ідеальна іграшка для дітей, які хочуть грати за улюблених героїв ніндзя.
  • Діти проходять через свої веселі пригоди в підземеллях Синтаро.
  • Набір пропонує дітям безкінечні можливості для ігор. У робота є регульовані руки та ноги. Можна розмістити дві мініфігурки в кабіні і стріляти шипами з гармат.
  • У наборі 968 елементів LEGO, що подарує хлопчикам та дівчаткам від 9 років цікавий досвід будівництва. З цією іграшкою-екшеном маленькі ніндзя можуть реалізувати свій творчий потенціал.

Про продукт

Продукція LEGO відповідає найвищим промисловим стандартам, що робить кубики сумісними, простими у складанні та розбиранні.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Набор для мальчиков, купили ребенку 10 лет. Все время хвастается друзьям, потому что ни у кого еще нет новинок от Ninjago. Собирали вместе, потому что количество деталей довольно немалое, но к концу дня справились. По качеству претензий нет - набор оригинальный.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Нам повезло заказали этот крутой набор лего, детвора довольна, а главное что получили не просто вовремя, а с доставкой на дом, раньше чем ожидали. Сервис и отношение приятно удивил..

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари