>
Уточнити наявність у постачальника
1099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

173 шт.
3 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Для всіх шанувальників ніндзя старше 6 років новий ігровий набір LEGO NINJAGO Водний дракон ЕВО Нії (71800). У будь-якій стихії природи фантастичного дракона чекають незабутні пригоди.

У водяного дракона з кубиків ЛЕГО рухлива голова, щелепа, крила, лапи, а хвіст можна використовувати як зброю. На спині фантастичного звіра розміщено зручне сідло для Нії. Спеціальна золота амуніція додає дракону вражаючого вигляду та бойових привілеїв над супротивником.

У комплект ігрового набору входить відразу три мініфігурки:

  • майстер води Нія (синій ніндзя), озброєна золотим мечем;
  • майстер енергії Ллойд Гармадон (зелений ніндзя), озброєний золотим мечем;
  • небезпечний чорний кістяний страж із двома сюрикенами та мечами-крилами за спиною.

Всі герої набору озброєні небезпечною зброєю і чудово володіють бойовою майстерністю. Воїни ніндзя готові до бою у будь-яку секунду, кожен із них завжди напоготові і в повній бойовій готовності.

Отримайте натхнення на нескінченну творчу гру, перемагайте з головними героями ігрового набору LEGO NINJAGO Водний дракон ЕВО Нії (71800). Завершіть місію і отримайте нагороду - колекційний прапор Щедрості. Потім розмістіть переможний прапор на сідлі дракона, щоб кожен ніндзя знав всю велич переможця.

Насолоджуйтесь захоплюючим процесом складання конструктора, вигадуйте свої сценарії гри, розвивайте свої навички воїна ніндзя разом із ЛЕГО Ніндзяго.

Про набір

Ігровий набір LEGO NINJAGO Водний дракон ЕВО Нії (71800) складається з 173 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок та інструкції зі збирання. Портативна конструкція дракона (висота 13 см) дозволить вашій дитині завжди брати із собою улюблену іграшку для раптових пригод на її шляху.

Всесвіт LEGO NINJAGO – це велика кількість пригод для справжніх ніндзя-героїв. Комбінуйте ігрові набори серії та створюйте свій захоплюючий світ ніндзя. Зверніть увагу на новинки серії - Гоночна машина ЕВО Кая (71780), Літак-блискавка ЕВО Джея (71784), Битва з роботом ЕВО Ллойда (71781). Кожен із представлених ігрових наборів ви зможете купити на нашому сайті.

Цифровий світ будівництва LEGO

Відкрийте для себе нову можливість збору конструкторів ЛЕГО. Встановіть на свій гаджет безкоштовний мобільний додаток - LEGO Building Instructions, використовуйте цифрову інструкцію зі збирання та всі зручні підказки. Відстежуйте свій прогрес у будівництві та обов'язково розкажіть друзям. Спостерігайте, як ваша конструкція буде оживати на екрані вашого смартфона або планшета. З додатком LEGO Builder складання та конструювання стане ще більш захоплюючим процесом.

Конструктори LEGO – це конструктори преміум-якості. Вже більше 60 років кожен кубик ЛЕГО відповідає усім суворим світовим стандартам та вимогам безпеки у цій сфері виробництва. Вибираючи ігрові набори ЛЕГО, ви вибираєте найкращу якість для ваших дітей.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари