>
Уточнити наявність у постачальника
5699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 104 шт.
7 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Приготуйтеся отримати одного з найбільших роботів у серії LEGO Ninjago, який розділяється на кілька транспортних засобів у наборі LEGO “Ультракомборобот ніндзя”. А потім, воюйте з дуетом змій і переможіть їх.

Інформація про набір

Набір LEGO 71765 – новинка січня 2022 року, що вийшла в рамках серії LEGO Ninjago та орієнтована на дітей від 9 років (а також, можливо, їхніх батьків). Набір поставляється у досить великій картонній коробці, на передній стороні якої зображений робот, а на зворотній - поділ на транспорт. Усередині Ви знайдете: 1104 деталі, 7 мініфігурок, роздільник деталей та друковану інструкцію.

Персонажі набору

У даному наборі Ви зустрінете цілу компанію з мініфігурок, серед яких будуть як погані, так і хороші. Тут є:

  • Кай - Майстер вогню і Червоний ніндзя. Він одягнений у червоне кімоно та капюшон із жовтими акцентами. Зі зброї: червона та золота катана;
  • Джей - Майстер блискавки і Синій ніндзя. Він тут у синьому кімоно та капюшоні з жовтими акцентами. Озброєний жовтою катаною та нунчаками;
  • Зейн - Майстер стихії та Ніндроїд. Ніндзя-робот з'являється у білому кімоно та капюшоні з блакитними акцентами. Зі зброї у нього блакитна катана і сюрікени;
  • Коул - Майстер землі та Чорний ніндзя. Він одягнений у чорне кімоно та капюшон із рудими акцентами. Озброєний рудою катаною та великим молотом;
  • бот Ву - невеликий робот, сконструйований П.І.В.В.Ж. На екрані злий вираз обличчя, а з капелюха робот “стріляє” патронами;
  • Кобра-механік – новий змій, що з'явився у 2022 році. Змій виконаний в оранжевому кольорі та має торс-броню;
  • Удав-руйнівник – ще один змій 2022 року. Зовні схожий на механіка - такий самий помаранчевий. Відмінність у потужній броні, яка покриває руки, голову та плечі.

З такою кількістю ніндзя та їхніх супротивників – сутичка буде просто легендарною!

Робот 4-в-1

Робот із набору LEGO "Ультракомборобот ніндзя" у висоту досягає понад 31 сантиметр. Він поєднує у собі кольори всіх ніндзя, тобто: білий, чорний, червоний та синій. У кабіну робота можна посадити когось із ніндзя та атакувати за допомогою величезного меча. Але і це далеко не все! Робот тут роз'єднується на кілька транспортних засобів і перетворюється на:

  • червоний робот для Кая;
  • чорний автомобіль для Коула;
  • білий танк для Зейна;
  • синій реактивний літак для Джея.

У розділеному вигляді транспорт зберігає цікаві функції. Наприклад, танк все одно може стріляти, а робот боротиметься за допомогою меча.

Нагорода за перемогу – стяг

Метою набору LEGO Ninjago 71765 є отримання колекційного прапора командної роботи, на якому зображено сюрікен. Для того, щоб його отримати, потрібно виконати місію набору і хоча вона офіційно ніде не сформульована, очевидно, Вам доведеться перемогти зміїв за допомогою величезного робота. Отриманий прапор можна розташувати біля себе на роботі та милуватися у подальших пригодах.

Ось вже зміям і боту Ву не пощастило зіткнутися з таким супротивником, як робот із набору LEGO "Ультракомборобот ніндзя". Дійте за ситуацією та розбирайте його на окремі частини, щоб битися ефективніше.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 січ, 2022
    Ультракомборобот ніндзя призначений для дітей старше 9 років. Іграшка містить багато деталей, які можуть створити одну велику бойову машину, але також можуть бути і окремо. Є 7 мініфігурок з власною зброєю, серед яких і вороги. Багато деталей змусить будувати не одну годину. Проте зі зрозумілими інструкціями, це не так і важко. Бонус - новинка 2022 року, можна отримати колекційний стяг командної роботи.
    Достоинства:
    Маленькі транспорні засоби виглядають чудово і окремо, і зібрані в робота. Всі кольори поєднується між собою. Робот доволі стійкий. Багато ніндзя та двоє зміїв.
    Недостатки:
    Не зрозуміла добудова зміїв.
  • 5.0

    30 січ, 2022
    Хотя за последние несколько лет у нас появилось много пилотируемых мехов, мы никогда не видели меха, который бы так складывался. Если вы хотите сравнить его размер с другими мехами, он близок к Королю обезьян. Новые суставы 2022 года, используемые для основных рук и бедер этого меха, отлично работают и обеспечивают лучшую артикуляцию, чем когда-либо. Мех стабилен и не падает, что впечатляет для такого размера. Голову можно наклонять вверх или вниз и вращать на 360 градусов. В заключение хочу сказать, что этот набор — воплощение мечты многих фанатов Ninjago.
    Достоинства:
    Даже не знаю, с чем сравнить такой крутой набор. Почему раньше не додумались соединять так много транспорта вместе. Высокая подвижность всех частей робота. Ниндзя с разноцветными катанами и оружием.
    Недостатки:
    Было бы классно, если бы маленькие наборы можно было вот так объединить и создать что-то огромное. Но пока это только мечты.
  • 5.0

    30 січ, 2022
    Идеальный набор для любого поклонника телешоу, основанного на мехах. Все четыре оригинальных ниндзя (Кай, Джей, Коул и Зейн) великолепны и поставляются со своим фирменным оружием и катаной. Также есть бот Ву. Два плохих парня - змеи, похожие Маараев. В этом наборе пять транспортных средств: робот Кая, самолет Джея, танк Зейна и машина Коула. Инструкции точно сообщают вам, что нужно сделать, чтобы собрать и объединить их в ультракомбо-механизм. Ощущение от того, что собираешь все машины вместе, пока ниндзя все еще на своих местах, неописуемо. Все повороты, соединения, отсоединения, присоединения, складывания... это просто ооочень круто.
    Достоинства:
    То, как все транспортные средства складываются вместе просто фантастически. Робот получается более 30 см в высоту. Также набор имеет множество минифигурок.
    Недостатки:
    нет

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари