>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

32 шт.
1 шт.
24 × 4 × 19 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

"Героєм робить не сила" - Ллойд

Майстер Ллойд з недавнього часу не тільки перейшов на бік ніндзя і підтвердив свій статус справжнього героя, але й обзавівся крутим спіннером у наборі LEGO "Тренування спін-джитсу ніндзя Ллойда". Крутіться разом з ним і покажіть усю силу зеленого ніндзя.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 70689 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 32 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – ніндзя.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхніх ворогів. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Ніндзя Ллойд

Ллойд - зелений ніндзя та син Лорда Гармадону. І хоч спочатку він завдав досить неприємностей ніндзя, коли був заодно з Серпентинами, зрештою вони об'єдналися і почали тренуватися разом. А тепер, з набором LEGO “Тренування спін-джитсу ніндзя Ллойда”, вони зможуть ще й крутитись у спіннерах разом.

Мініфігурка з цього набору є ексклюзивною для 2022 року та має новий зовнішній вигляд сили стихій. У принтах фігурки переважають салатові та зелені принти, які є не лише на торсі, а й на спині та ногах. Спереду можна побачити принт "викид енергії" та літеру L. На голові у Ллойда салатовий із зеленим капюшон, який імітує зелене полум'я. Під ним у фігурки напівпрозора зелена голова з агресивним виразом обличчя.

Пригоди зі спіннером

Спіннер у наборі LEGO 70689 збирається досить просто, але є дуже надійним. Поєднати все нескладно: візьміть сам зелений спіннер, закріпіть на ньому фігурку Ллойда і накрийте прозорим куполом. На цьому моменті Ви вже можете протестувати надійність і переконатися, як би Ви не трусили спіннер, фігурка не випадає. Наступний крок - встановити нагору чорну деталь з принтом гонгу та протягти трос. Різко висмикніть трос і спостерігайте за швидкісним обертанням спіннера, який ще й не падає.

Цього мало? Підвищіть складність, намагаючись не тільки розкрутити спіннер, а й постаратися ухилитися від 3-х бомб. У разі невдачі, Ваша пригода закінчиться дуже швидко. Але не переживайте, добре натренувавшись, Ви легко обійдете навіть таку перешкоду.

Завдяки всьому цьому Ви зможете як грати самостійно, розкручуючи ніндзя у його спіннері та намагаючись обійти набридливі бомби, так і з друзями. Якщо у них також є спіннери, то запропонуйте їм змагання, хто кого зіб'є, а якщо ні, то і з одним набором Ви можете змагатися, хто краще запустить або у кого Ллойд довше обертатиметься.

Пригоди ще ніколи не були такими веселими та запаморочливими, як у наборі LEGO “Тренування спін-джитсу ніндзя Ллойда”. То чого ж Ви чекаєте?

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 кві, 2022
    Спіннер Ллойда сину було дуже легко зібрати. Ллойда потрібно лиш розмістити всередині та накрити куполом (проте переконайтесь, що добре закрили, тоді все буде гуд). Проте будьте обережні, є кілька дрібних деталей. Тепер він дуже любить крутити його і створювати перешкоди, щоб їх обходити або намагатися збити. Якщо у вас є 2 спіннери (а ми придбали разом з Джеем), то можна змагатися один з одним.
    Достоинства:
    Яскраві кольори, які підходять зеленому ніндзі. Ніндзя має знімний капюшон, проте в спіннері може бути з ним. Доволі легко розкручується та довго крутиться.
    Недостатки:
    Якщо нерівна поверхня, то спіннер не буде обертатись.
  • 5.0

    19 кві, 2022
    Мой сын не только любит Лего, но и фанатеет от Ниндзяго. Он не мог дождаться, чтобы посмотреть что внутри этой упаковки. После того, как он открыл его, нашел минифигурку Ллойда и поиграл с ней некоторое время, затем достал остальные части набора. Ллойд сидит в спиннере, и к устройству прикреплен «шнур», который заставляет спиннер вращаться на любой плоской поверхности. Есть три аксессуара для бомб и несколько золотых звезд, которые используются Ллойдом в обучении ниндзя. Это веселая и увлекательная игрушка. Я считаю, что любой ребенок старше 5 лет может научиться тянуть шнур и смотреть, как Ллойд крутится.
    Достоинства:
    Красивая фигурка ниндзи + новая голова. Даже если у вас только 1 спиннер, играть все равно весело. Спиннер хорошо крутиться.
    Недостатки:
    Упаковка больше одноразовая.

Рекомендуємо подивитися ці товари