>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

32 шт.
1 шт.
24 × 4 × 19 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

«Кай, гаряча кров, яка не знає сумнівів» — Харумі

Приєднуйтесь до "гарячої крові" - червоного ніндзя Каю в наборі LEGO "Тренування спін-джитсу ніндзя Кая". Крутіться як дзига і таким чином переможіть ворогів, або проводьте захоплюючі турніри разом з друзями.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 70688 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 32 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – ніндзя.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні ворогі. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Ніндзя Кай

Кай - головний герой мультсеріалу, майстер вогню та червоний ніндзя. Свої здібності він успадкував від свого батька - Рея, який також був майстром вогню та ковалем у селі Ігнасії. Після того, як скелети напали на село і вкрали його сестру, Кай вирішив стати на шлях ніндзя під верховенством Майстра Ву. У цей момент і почалися його тривалі пригоди, битви та міцна дружба.

Мініфігурка з набору LEGO “Тренування спін-джитсу ніндзя Кая” є ексклюзивною для 2022 року і має новий зовнішній вигляд сили стихій. Логічно, що в принтах фігурки переважають червоні, оранжеві та жовті принти, які є не лише на торсі, а й на спині та ногах. На голові у Кая жовтий із червоним капюшон, який імітує вогонь. Під ним у фігурки напівпрозора червона голова, що агресивно посміхається.

Пригоди у спіннері

Конструкцію спіннера в наборі LEGO 70688 можна назвати досить простою, але дуже ефективною. Спочатку візьміть сам червоний спіннер, закріпіть на ньому фігурку Кая і накрийте прозорим куполом. На цьому моменті Ви вже можете протестувати надійність і переконатися, як би Ви не трусили спіннер, фігурка не випадає. Наступний крок - встановити на гору чорну деталь з принтом гонгу та протягти трос. Різко висмикніть трос і спостерігайте за швидкісним обертанням спіннера, який ще й не падає.

Цього мало? Підвищте складність, намагаючись розкрутити та утримати спіннер Кая на балансувальній вежі. На вибір є 3 рівні висоти. Якщо зараз ви думаєте, що це буде легко, то повірте, намагаючись зробити це, виявиться, що далеко не все так просто.

Завдяки цьому Ви можете як грати самостійно, розкручуючи ніндзя в його спіннері і намагаючись утримати рівновагу на вежі, так і з друзями. Якщо у них також є спіннери, то запропонуйте їм змагання хто кого зіб'є, а якщо ні, то і з одним набором Ви можете змагатися хто краще запустить або у кого Кай буде обертатися довше.

Приготуйтеся в прямому і переносному сенсі до запаморочливих пригод разом з майстром вогню в наборі LEGO "Тренування спін-джитсу ніндзя Кая".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 кві, 2022
    Хто пам’ятає, в кілька років тому в кіндерах можна було знайти іграшки зі схожим принципом дії. Певно і досі декілька з них можна знайти за шафою в мене вдома. Тепер же придбав набір сину. Спіннер досить легко можна розкрутити, проте утримати на башні вже зовсім інше. Кольори чудові, відповідають червоному ніндзі та його вогняній стихії. Набір відносно дешевий, а грати можна багато.
    Достоинства:
    Незвичайне пакування, дуже стильне. Для збірки навіть не потрібна інструкція. Спіннер чудово крутиться, а левел ап - змусити його це робити на башні.
    Недостатки:
    Не зрозумів, навіщо в наборі ці маленькі деталі - зірочки.
  • 5.0

    14 кві, 2022
    Мой 10-летний внук очень любит этот мультсериал, а его любимый персонаж - это Кай. Потому он был очень взволнован, когда открывал коробку. Он сказал, что минифигурка Киа отличалась от тех, что у него уже были. Далее он достал детали из набора, легко собрал его и узнал, как все работает. Кай находится в закрытом спиннере, а к устройству прикреплен «шнур», который заставляет спиннер вращаться на любой плоской поверхности. Кай также поставляется с тренировочной подставкой, и спиннер можно крутить на этой подставке. Это простой в использовании, простой в сборке и простой в освоении набор, который подходит практически для всех возрастов.
    Достоинства:
    Легко собрать и освоить. Не уверен, что прям новая, но не самая повторяющаяся минифигурка. Спиннер долго крутиться.
    Недостатки:
    Сложно заставить спиннер крутиться на подставке.

Рекомендуємо подивитися ці товари