>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

25 шт.
1 шт.
24 × 4 × 19 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

«Джей - жартівник, чия мова швидше блискавки.» - Харумі

Доведіть всім, що Джей не тільки швидкий на язик, але й швидкий ніндзя, обертаючись дзиґою і борючись з тренувальним спіннером у наборі LEGO “Тренування спін-джитсу ніндзя Джея”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 70690 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 25 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – ніндзя.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхніх ворогів. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Ніндзя Джей

Джей - майстер блискавки та синій ніндзя. Він народився у сім'ї відомого актора, але був усиновлений власниками звалища. Будучи винахідником і одного разу тестуючи механічні крила, він зустрів Майстра Ву, який запропонував йому стати ніндзя. Так і почався шлях майстра блискавки, а тепер ще й володаря потужного спіннера з набором LEGO “Тренування спін-джитсу ніндзя Джея".

Мініфігурка з цього набору є ексклюзивною для 2022 року та має новий зовнішній вигляд сили стихій. У принтах фігурки переважають блакитні та сині принти, які є не лише на торсі, а й на спині та ногах. Попереду можна побачити принт "викид енергії". На голові у Джея блакитний із жовтим капюшон, який імітує жовте полум'я. Під ним у фігурки напівпрозора жовта голова зі здивовано-злим виразом обличчя.

Пригоди зі спіннером

Спіннер у наборі LEGO 70690 здивує Вас простотою збирання та своєю ефективністю. Поєднати все нескладно: візьміть сам синій спіннер, закріпіть на ньому фігурку Джея та накрийте прозорим куполом. На цьому моменті Ви вже можете протестувати надійність і переконатися, як би Ви не трусили спіннер, фігурка не випадає. Наступний крок - встановити нагору чорну деталь з принтом гонгу та протягти трос. Різко висмикніть трос і спостерігайте за швидкісним обертанням спіннера, який ще й не падає.

Набридли прості запуски спіннера? Додатково зберіть тренувальний спіннер, розкрутіть його руками і постарайтеся збити Джеєм. За рахунок того, що спіннер Джея набагато більший, це не стане великою проблемою.

Завдяки всьому цьому Ви зможете як грати самостійно, розкручуючи ніндзя в його спіннері та намагаючись збити тренувальне обладнання, так і з друзями. Якщо у них також є спіннери, то запропонуйте їм змагання, хто кого зіб'є, а якщо ні, то і з одним набором Ви можете змагатися, хто краще запустить або у кого Джей довше обертатиметься.

Фанатам мультсеріалу та самого ніндзі Джея сподобається грати, обертатися та перемагати тренувальний спіннер у наборі LEGO “Тренування спін-джитсу ніндзя Джея”. Так чого Ви чекаєте, Вам ще після цього з ворогами розправлятися, час приступити до тренувань.

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 5.0

    19 кві, 2022
    Мало того, що спіннер чудовий, то ще й кольори актуальні: жовтий та блакитний. Розумію, що це просто співпадіння, проте ну я не міг його не взяти. Колись в дитинстві в мене схожа іграшка і було приємно знову опинитись там. Конструкція максимально проста і при тому максимально ефективна. Ставиш Джея, замикаєш спіннер, висмикуєш шнур і спостерігаєш. Крутиться відносно довго і гарно.
    Достоинства:
    Фантастичний, патріотичний, актуальний вибір кольорів. Ніндзя схожий сам на себе. Обертається доволі довго. Для демонстрації може стояти рівно.
    Недостатки:
    Немає куди подіти ці "золоті" штучки.
  • 5.0

    19 кві, 2022
    Цей набір один з найкращих в новій лінійці спіннерів лего. Чому? Окрім ніндзі Джея та спіннера (що стандартно для наборів) є ще один менший спіннер. Він розкручується за допомогою руки та нагадує дзигу. Таким чином, щоб дітям грати разом, не потрібно купувати ще один набір - достатньо просто чергуватися: хто запускає Джея, а хто дзигу. Хоча, чим більше спіннерів, тим веселіше))
    Достоинства:
    Одразу 2 спіннери у наборі. Оновлений ніндзя: з принтами блискавки, новим капюшоном та прозорим обличчям.
    Недостатки:
    Якщо ще немає, то лего варто випустити окремо деталь шнура, оскільки від щоденної гри, може знадобитись заміна.

Рекомендуємо подивитися ці товари