>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

524 шт.
3 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Щоб стати ніндзя, одного бажання недостатньо, потрібно завзято тренуватись. А після тренувань, тренуватись знову і знову. У наборі LEGO "Тренувальний центр ніндзя" перед Вами не тільки відкриється завіса таємниці, як це відбувається, але і представиться можливість позайматися разом із Зейном та Джеєм.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71764 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 524 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – ніндзя.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхніх ворогів. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Ніндзя vs удав

У даному наборі Ви зможете не тільки натренувати ніндзя, але й одразу побитися з одним ворогом. Для цього є одразу 3 мініфігурки:

  • Зейн - майстер стихії та ніндзя льоду. Одягнений ніндзя в біле з блакитним кімоно, під яким видно, що Зейн уже став ніндроїдом. З додаткових атрибутів білий капюшон та блакитний меч;
  • Джей - майстер блискавки та синій ніндзя. На ньому синє кімоно з жовтими акцентами та принтами, що продовжуються на ногах. На голові — синій капюшон, а в руках — жовтий меч;
  • Удав-руйнівник - новий противник (або просто бажаючий взяти участь у тренуваннях), що з'явився у наборах 2022 року. Зовні виглядає як помаранчевий удав у броні. Зі зброї має великий меч.

Та й битва відбувається ні за просто так. В нагороду переможці отримають колекційний банер балансу – новинку 2022 року.

Тренувальний табір

Цей тренувальний табір не заснований на будь-якому тренувальному центрі з мультсеріалу, він повністю створений LEGO, ґрунтуючись на житті ніндзя. На вибір є кілька речей, які допоможуть ніндзя стати ніндзя:

  • вхід до тренувального табору;
  • манекен, що обертається, з шипами і двома кинжалами;
  • боксерська груша, яку можна атакувати у стрибку;
  • статуя змії з мішенню, яку можна збити спіннером;
  • яма із зміями;
  • змій-робот з рухомими руками/ногами/головою та величезним мечем;
  • діжка-катапульта;
  • секція з гіркою.

Спііін-джитсу

До того ж у наборі LEGO 71764 Ви також отримаєте спіннер Зейна. Як ним користуватися? Та дуже просто. Поставте мініфігурку ніндзя на прозорий спіннер та накрийте прозорим куполом. Далі, поставте нагору чорну деталь із принтом гонгу і продіньте трос. Різко висмикнувши трос спостерігайте за Зейном, що обертається, і грайте з ним. Крім простого обертання на рівній поверхні, Ви можете розкрутити ниндзю у бочці та катапультувати його в яму зі зміями. Але будьте готові, що такий прийом вимагатиме деякої вправності та підготовки.

Приготуйтеся до виснажливих, але водночас таких веселих тренувань разом з ніндзя в наборі LEGO “Тренувальний центр ніндзя”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 кві, 2022
    Лично для себя я купил этот набор из-за спиннера. Взял бы и меньший, но увидел этот. Оставив себе Зейна и спиннер, я отдал остальные детали и фигурки племяннику (у него уже есть спиннер Кая, так что все в порядке). От себя могу сказать, что спиннер очень классно крутиться и при этом красиво выглядит. А племянник добавил эти различные мишени и груши к своему храму-додзё из этой же серии. И все счастливы^◡^
    Достоинства:
    Много интересных деталей в самом конструкторе: мишени, змеи, коллекционный флаг. Многие из них подвижные. Бонус - спиннер, как в недавно выпущенных наборах.
    Недостатки:
    Набор больше как дополнительный к какому-то зданию ниндзя.
  • 5.0

    20 кві, 2022
    Моєму синові 10 років, він любить будувати і це стало його улюбленою конструкцією. Йому знадобилося 3 дні, будуючи кілька годин на день з невеликою допомогою для деяких складніших ділянок. Інструкції дуже прості, вони показують зображення кожного елемента, необхідного перед тим, як почати. Момент його радості, коли він завершив, я запам’ятаю назавжди. Він показав мені всіх чоловіків і трюки, які є в кожній секції. І хоча я не зміг запам’ятати хто є хто і що він робить, я все одно рекомендую цей набір з тренувальним центром ніндзя.
    Достоинства:
    3 фігурки: 2 ніндзя та щось на кшталт удава. Є спіннер, куди можна поставити фігурку та закрутити. Дуже-дуже багато різних тренувальних манекенів та випробувань.
    Недостатки:
    Як на мене, то набір не зовсім з'єднаний. Всі збірки знаходяться окремо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари