>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

57 шт.
1 шт.
21 × 4.5 × 19.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

"Майстер Води, який може кинути виклик будь-якому майстру." - Харумі про Нію

Хоч початок шляху Нії як ніндзя був переповнений перепонами і вона постійно мала доводити свою важливість, зрештою дівчина все ж таки неодноразово рятувала команду і стала Майстром Води, як і її мама. Отримайте цю наполегливу дівчину в наборі LEGO "Суперсила дракона Нії дрейф спін-джитсу" і з її допомогою відвоюйте ядро дракона.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71778 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 57 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Мініфігурка Майстра Води

Фігурки, ідентичні представленій в наборі ЛЕГО 71778 раніше не виходили, тому на момент появи комплекту, варіант є ексклюзивним. Торс, а також руки Нії зроблені з використанням блакитних розводів. Поверх нанесено символ дракона, який також продовжується на спині. Також є принт пояса, пов'язок на ноги та взуття. Окремими деталями є блакитні наплічники та блакитний капюшон зі світлішими відмітинами. Під капюшоном можна виявити двосторонній вираз обличчя. Перший з них виражає рішучість, а другий має чорно-блакитну маску. У Нії в наборі є зброя - золотий тризуб. 

Дрейф по хвилям

Пригоди Нії в цьому наборі засновані на мультсеріалі "Ніндзяго: Повстання драконів". У ньому різні світи об'єдналися, проте не можна сказати про те, що це надійно. Ніндзя належить позмагатися із силами зла за те, хто ж перший знайде Драконів стихій і скористається їхньою енергією. Світи можуть бути як пов'язані, так і назавжди знищені. Щоб не допустити найгіршого, Нія в наборі приймає рішення діяти. 

Найбільшою збіркою набору є спіннер. В його основі лежить цільна чорна деталь із 3 тримачами по колу. У них необхідно поставити блакитні сфери. Вони всередині ребристі, проте залиті прозорим, що дає блискучий ефект. Також по колу додаються золоті деталі та блакитні деталі хвиль. Прямо посередині встановлюється мініфігурка Майстра Води. Швидко торкнувшись спіннера, можна надати йому прискорення, яке стане в пригоді під час захоплення ядра дракона. Також, його можна обертати, в процесі збиваючи навколишні збірки. Останні представлені деталями води на підставках, підводним дроїдом і чашею з поміщеним всередину жовтим ядром дракона. Нія може розкручуватися або прискорюватися, щоб спочатку перемогти противника, а потім дістати ядро.  

Приготуйтеся намокнути, адже одне з ядер дракона заховано на морському дні. Однак набір ЛЕГО "Суперсила дракона Нії дрейф спін-джитсу" дасть Вам надійну компанію у вигляді ніндзі Води. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 чер, 2023
    Я нещодавно придбав собі цей набір та ось що можу сказати. Сама збірка неймовірно проста, проте що ви хотіли за такі гроші? Конструкція, зважаючи на розмір, виглядає ефектно та загрозливо. Кольорова гама набору ідеально пасує та чудово відображає стихію води. У наборі присутня мініфігурка Нії, майстра води. Мені особливо сподобався новий принт, нанесений на її вбрання. Однак набір не стільки про вигляд спіннера та мініфігурку, скільки про функцію прискорення. З нею Нія швидко проїжджає невелику відстань. Також вона може обертатись.
    Достоинства:
    Гарна можливість отримати фігурку Нії та спіннер. Вдале поєднання блакитних, золотавих та перламутрово-блакитних деталей. Фігурка добре закріплюється на основі та не злітає.
    Недостатки:
    Не бачу сенсу у цих доданих "хвильках". Таке, аби були.

Рекомендуємо подивитися ці товари