>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

56 шт.
1 шт.
21 × 4.5 × 19.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

"Я буду битися! Адже ніндзя не здаються." - Ллойд

Одного разу вирішивши не здаватися, Ллойд рухається з цим кредом по життю. Якщо спочатку він хотів спрямувати цю енергію на зло і стати як батько, то зустрівши Майстра Ву, хлопець передумав і почав свій шлях ніндзя. У наборі LEGO "Суперсила дракона Ллойда обертання спін-джитсу" Вам належить дізнатися, чого ж він навчився за весь час і роздобути одне з ядер дракона. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71779 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 56 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Зелений ніндзя в наборі

Набір ЛЕГО 71779 пропонує новий погляд на зовнішній вигляд Ллойда, який є унікальним. Традиційне кімоно ніндзя в комплекті замінено на зелені енергетичні принти, а також знаки дракона. Це продовжується на торсі, руках і на спині, проте ноги залишаються просто зеленими і мають пов'язки. Більша частина голови закрита за допомогою зеленого капюшона з нанесеними символами. Іншу частину закриває наплічник такого ж кольору. Знявши ці частини одягу, можна виявити сердитий вираз обличчя зі зсунутими бровами, а також обличчя в чорній масці. Зброя ніндзі - салатовий збірний сюрікен. 

Спін-джитсу Ллойда

У спробах врятувати світи від знищення і закликати Драконів стихій, Ллойд вирішує скористатися технікою спін-джитсу. Щоб у нього вийшло, в наборі передбачено спеціальну чорну деталь з 3 отворами по колу. У наборах ЛЕГО нічого не буває просто так, тому вони призначені для встановлення салатових енергетичних ядер дракона. Завдяки внутрішній текстурі, вони виглядають як перламутрові. Далі на чорну деталь додаються зелені елементи, а також золотисті леза по колу. Однак навіть у такому разі по центру залишається місце для того, щоб закріпити мініфігурку. Здатність Ллойда в наборі - швидко обертатися. Для цього достатньо збалансувати спіннер і гарненько розкрутити. Ця навичка допоможе хлопцеві, коли прийде час битися зі збірним дроїдом. Після перемоги над ним, можна підібратися до енергетичного ядра золотого дракона, що встановлене на верху стовпа і також збити його за допомогою спін-джитсу. Невеликі додаткові збірки в наборі представлені у вигляді золотих шипів на підставках.

Кому, як не Ллойду добути енергетичне ядро золотого дракона, адже хлопець сам деякий час був відомий як Золотий ніндзя. Тому згадуйте всі уроки Майстра Ву і обертайте як торнадо в наборі ЛЕГО "Суперсила дракона Ллойда обертання спін-джитсу", щоб перемогти дроїда і отримати цінний артефакт. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 чер, 2023
    Це один з найкращих спінерів ніндзяго, хоча його потрібно крутити вручну. В комплекті 3 зелених енергетичних ядра дракона і одне золоте енергетичне ядро дракона. Чудовою також є ціла палітра зеленого кольору, використаного у наборі при загальній невеликій кількості деталей. Мініфігурка має прозорі руки, певно під колір ядер і друкований дизайн на верхній частині капюшона. Загалом, цей набір не є обов'язковим для покупки, але є чудовим стартовим набором, набором для гри і хорошим представником "Повстання драконів".
    Достоинства:
    Спіннер, на якому їздить Ллойд, має особливість використання трьох кульок в якості коліс, і в результаті він дуже легко ковзає по поверхням. Схиляюсь до того, що ядра використовуються у наборі вперше, оскільки я б точно запам'ятав, якби бачив їх раніше. Є необов'язкові, але круті деталі для кастомізації. Фігурка прям вау, особливо її руки.
    Недостатки:
    Крутиться виключно вручну.

Рекомендуємо подивитися ці товари