>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

72 шт.
1 шт.
21 × 4.5 × 19.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

"Кай - Червоний ніндзя, його стихія - вогонь, а Меч Вогню в його руці здатний спалити будь-якого супротивника" - Ву про Кая

Ніндзя здавна використовували Спін-джитсу як одну з технік бою. Тож не дивно, що майстер Ву вирішив навчити цьому команду учнів. Проте з Каєм справи складалися не дуже і він опанував Спін-джитсу одним з останніх, якщо зважати на основний склад. Зате тепер він може змусити ворогів розбігатися, лише тільки-но готуючись використати техніку. Кружляйте і робіть сальто разом з ніндзя в наборі LEGO "Суперсила дракона Кая сальто спін-джитсу", щоб роздобути ядро золотого дракона. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71777 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 72 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Мініфігурка Кая

Мініфігурка, яка використовується в наборі ЛЕГО 71777 є новою. У такій варіації Кай має вогняний тулуб із символом дракона спереду. Розпочаті таким чином принти продовжуються і на спині фігурки. Також присутній пояс і ноги червоного кольору. На голові червоний капюшон із жовтими відмітинами та є наплічник. У руках ніндзя тримає згустки полум'я. Вираз обличчя Кая двосторонній - задиристий і в червоно-чорній масці. 

Вперед за ядром золотого дракона

Головна збірка набору, завдяки якій Кай планує роздобути ядро - це спіннер. Він представлений чорною деталлю з трьома тримачами сфер. Спіннер надійно утримує 3 помаранчеві сфери, але може вільно обертатися, навіть якщо не докладати занадто багато зусиль. Також її можна штовхати вперед, проїжджаючи невелику відстань. У центрі кругле заглиблення, призначене для встановлення фігурки. Також до нього додаються червоні та золотисті деталі, які підходять під кольори Кая. Окремими елементами, які розставляються навколо, є вогники на підставках, збірна фігурка дроїда з палицею і палаючий стовп зі встановленою нагорі сферою. 

Гра в наборі відбувається досить просто і зрозумівши принцип, Ви вже не розучитесь. Передумова також не надто складна: Кай їде на свого роду платформі, яку несуть 3 енергетичних ядра дракона. Головна мета - перемогти дроїда щоб отримати енергетичне ядро золотого дракона. Техніка Червоного ніндзі полягає в перевороті. Вдаривши по одній зі сторін спіннера, можна змусити Кая зробити перекид у повітрі й тим самим збити ядро. Також важливо не забути розправитися з дроїдом. 

Станьте Червоним ніндзя, який кинув виклик дроїду у своєму бажанні роздобути ядро золотого дракона, в наборі ЛЕГО "Суперсила дракона Кая сальто спін-джитсу" і успішно виконайте це завдання. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 лип, 2023
    Простий маленький набір Lego Ninjago, який мій 7-річний син зібрав приблизно за двадцять хвилин. Основна частина набору - це мініфігурка Кая та дзиґа, на якій він сидить. Кульки, що обертаються, з яких складається дзиґа, досить круті та незвичні, і це те, чого я раніше не бачив у наборах. Є ще чотири маленькі деталі, які, по суті, є перешкодами, які потрібно перекинути (серед них дроїд, вогники та підставка з кулею нагорі). Зробити це можна ковзаючи по підлозі, або в перевороті.
    Достоинства:
    Деталі, які добре поєднуються між собою. Добре написані інструкції. Кулі, які ніби трохи переливаються. Все виконання в стилістиці Кая. Можливість їздити на кулях та перевертатись.
    Недостатки:
    Як маленький сувенір, а не повноцінний подарунок.

Рекомендуємо подивитися ці товари