>
Уточнити наявність у постачальника
949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

52 шт.
2 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Поспішайте вступити в сутичку з ватажком Щурячої армії вже зараз!

Опис

Вас чекає непередбачувана гонка на швидкісній машині Коула, але будьте обережні і остерігайтеся пасток, щоб не стати частиною відеоігри Prime Empire. Від Вас буде потрібно максимум обережності, адже цифровий Коул у великій небезпеці, він ніяк не може позбутися від переслідування злобного Хоснера, який з легкістю маневрує на своєму ховерборд.

Він мріє про те, щоб схопити безстрашного ніндзі, і для досягнення цієї мети використовує ланцюг і головний контролер. Вам потрібно отримати над ним перемогу і в цілості зберегти дорогоцінну Кей-Тану. Цифрового Коулу необхідно узяти гору в цій сутичці!

Особливості набору

Такий конструктор призведе в захват юних шанувальників ЛЕГО Ніндзяго. Адже розробники вирішили дивувати своїх фанатів вже в січні 2020 року, і порадувати їх своєю новинкою. Комплект LEGO City 71706 Швидкісний автомобіль Коула представлений у вигляді ігрового конструктора невеликих розмірів, він підійде хлопчикам від 4-х років. Даний модульний набір не надасть ніякої складності для юних збирачів. Він базується на 12-му сезоні серіалу «Ніндзяго».

Коробка містить 52 елементи, в тому числі і дві міні-фігурки, тут Ви знайдете Коула з його шоломом, а також Хауснера - воїна Щурячої армії. Деталі конструктора допоможуть зібрати невелику машину головного героя, який прикрашається за допомогою наклейок. Комплект також порадує наявністю крутої зброї для битв, ланцюгом для захоплення і серф-дошкою. У дітей з'являється чудова можливість дати волю своїй фантазії, і зрежисувати унікальні сюжети!

Особливості конструктора

Комплект є невеликим модульним набором з досить простий складанням. LEGO 71706 розроблений таким чином, щоб навіть найменші гравці від 4-х років могли з легкістю з ним грати. Його головною особливістю є наявність модульних частин великих розмірів. З ними дуже легко збирати конструктор, на це знадобиться мінімум часу, і після можна сміливо приступати до гри.

ЛЕГО 71706 допоможе малюкові відучити від кубиків великого розміру і перейти до стандартних деталей. Також комплект передбачає наявність інструкції з необхідними зображеннями, завдяки якій юні будівельники можуть власними зусилля впоратися зі збіркою.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари