>
Уточнити наявність у постачальника
26499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 163 шт.
21 шт.
52.5 × 22 × 48 cm
14+
0 шт.
5.0

Опис

Ніндзяго-сіті продовжує розширюватися, комбінуючи японську стилістику та архітектурні рішення кіберпанку. І звичайно ж, головним об'єднуючим фактором є ніндзя. Все це і набагато більше можна знайти в наборі LEGO "Ринкова площа". На момент випуску він став найбільшим набором серії. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71799 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 6163 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 14 років. Тематика набору - містечко. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Метушня на ринку

Щоб перерахувати всіх персонажів, доданих до набору ЛЕГО 71799, які метушаться на ринку, в прямому сенсі не вистачить пальців на обох руках. Загалом це 21 мініфігурка, до якої входять Зейн, Кай, Арін, Сора, Гейл Госсіп, Вінні Фолсон, Шукач МакБрег, Шаміль, Дарета та інші. Цікаво, чи зможете Ви впізнати їх усіх? Залежно від позиції, яку вони займають у місті, на них різні костюми - принти, починаючи від кімоно ніндзя і закінчуючи костюмом телеведучої. Частина з них також має двосторонні голови та аксесуари, які характеризують тип діяльності. Знову ж таки, вони різняться від наручників до морозива.

Ласкаво просимо на площу

Ще не розпочинаючи складання і лише розглядаючи коробку, можна одразу зрозуміти, що це буде чотирирівнева модульна конструкція, частини якої можна переставляти на свій розсуд. Також стає очевидним, що деякі кімнати відчиняються нагору, в той час як інші в бік. І якщо вже сильно постаратися, то можна розрізнити деякі частини будівлі: магазини, караоке, пекарню тощо. Однак що гадати, потрібно приступати до створення. Процес складання офіційно починається з фундаментних конструкцій, які включають як бетон, так і ділянку води. Уже на них встановлюються наступні модулі:

  • дерев'яна пекарня в японському стилі (всередині піч, кухонне приладдя і готова випічка);
  • спальня Нії над пекарнею (постер дівчини, ліжко, тумбочка з квадратним блакитним світильником);
  • кузня (піч, ковадло, бочка з водою, зброя);
  • кімната над кузнею (стіл із суші, розкладне ліжко, письмовий стіл, шафа);
  • верхня станція канатної дороги (колони і карнизи в японському стилі, рослини в горщиках, лебідка з тросом);
  • нижня станція канатної дороги (великі коричневі балки, платформа для приземлення, парканчик);
  • магазин (шафа з товарами, картина, зелень);
  • спальня Арін і Сори (двоповерхове ліжко, тумбочка зі світильником, рослина в горщику);
  • храм (червоні колони, чорний дах, круглий знак);
  • овочева крамниця (арка, ящики з овочами. Поруч рибальський човен, що привозить ящики і яскраво-червоний міст);
  • жовта кабіна для канатної дороги (також так званий канат, за яким кабіна може підійматися, коли обертається певна ручка);
  • вежа Борг Індастріз (телефони за склом, офіс Сайруса, місце для інвалідного візка, антени);
  • караоке (сцена, барна стійка, дартс, більярдний стіл, музичний автомат);
  • туалет (унітаз із функцією відкриття кришки);
  • суші бар (стійка з обробною дошкою, соуси, плита, готові суші).

Модель ринку можна розділити на безліч модулів. Згадана в інструкції збірка - лише мала частина того, що можна зробити з набором. Є незліченна безліч деталей, які Ви можете досліджувати, включно з розумними функціями, деякі з яких описані вище. 

 

Пориньте в метушню площі Ніндзяго-сіті в наборі ЛЕГО "Ринкова площа", коли кожен персонаж кудись поспішає, працює або веселиться.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    29 чер, 2023
    Я вже давно фанатію по Ніндзяго, тому цей набір я купив із задоволенням. По тому принципу “я дорослий і важко працюю, щоб купувати собі дитячі забаганки”. Зважаючи на кількість деталей, процес складання виявився довгим, але складнощів не виникло (дякуючи інструкції). Дуже багато мініфігурок і у кожної є своя кімната або місце на ринку. Конструкція виходить дуже великою та такою ж неймовірно деталізованою всередині, з купою маленьких деталей та цікавинок. У цьому випадку я навіть не проти наліпок, оскільки часто вони є відсилками на певні події у мультсеріалі. Не буду розкривати усіх секретів, але скажу, що на багатьох наліпках є зашифровані послання, які можна розшифрувати за допомогою спеціальної абетки всередині інструкції.
    Достоинства:
    Безмежний простір для фантазії, неймовірна збірка та багато мініфігурок. Міські Арін з'явилися у своєму новому вбранні і представляють міських мешканців. Міс Дімінор та МакБрег взагалі нові фігурки. Кожен поверх будівлі показує різні рівні міста, починаючи з нижнього рівня - найстаріші та найбільш традиційні частини міста, через середній рівень - сучасні та урбаністичні частини міста, до верхнього рівня - футуристичні та технологічно просунуті частини міста. Кожен рівень має багато деталей, від маленьких крамничок і кіосків, до ресторанів та офісів.
    Недостатки:
    Ціна виправдана, але все одно висока.
  • 5.0

    29 чер, 2023
    Будь-які шанувальники серії "Місто Ніндзяго" будуть у захваті від цього набору, як і я. Мені от особливо подобаються композиція та кольори. Цей набір з більш, ніж 6000 деталей дозволяє побудувати міський ринок з 4 поверхами і безліччю деталей, таких як канатна дорога, пекарня, човен, квартири, ліфт, фуд-корт на даху і багато іншого. Канатна дорога, яка проходить посередині і з'єднує дві споруди, особливо привертає увагу, і я вважаю, що вона надає конструктору ту саму родзинку. Також не повірите, але сподобалась система змиву на ринку. 💩 можна буквально змити і вони потраплять в каналізацію-річку. Як і будь-який міський мегаполіс, набір складається з безлічі деталей - присутні аж 20 мініфігурок, серед яких Ллойд, Нія, Арін, Сора, МакБрег, Шаміль, Дарет, Сайрус Борг, Вінні Фолсон, шеф-кухар, пекар та знову ж таки багато інших.
    Достоинства:
    Кольори ніби різні, але вдале поєднання справді асоціюється з містом ніндзя. Запропоноване інструкцією розміщення модулів також розумне та не викликає якихось непорозумінь. Канатна дорога - круте рішення і я сподіваюсь, що надалі будуть з'являтись схожі ідеї. Фігурок просто купа і до того ж вони дуже різні за своїми історіями.
    Недостатки:
    Логічно, що для багатьох цей набір виявиться надто дорогим. Також до недоліків віднесу велику кількість наліпок.
  • 5.0

    29 чер, 2023
    На мою думку, Lego вийшли на новий рівень. Найбільший за кількістю деталей набір LEGO Ninijago на сьогоднішній день відповідає масштабу та амбіціям. Цей набір складається з двох базових пластин, але на них набудовано прям безліч деталей. Це продовження того самого неперевершеного досвіду складання, які ми звикли очікувати від наборів серії, але з часткою інновацій як канатна дорога та кімнати, що розсуваються. Решту модулів перераховувати не буду, оскільки це доволі добре розписано в самому описі до набору, а також цікавіше частину знаходити самостійно. Зазначу лише, що набір модульний і його можна змінювати. Мініфігурки дивовижні. Я боявся, що на таку збірку їх може виявитись замало, але ні, вони з’являються буквально всюди.
    Достоинства:
    Відповідає неймовірному досвіду побудови своїх попередників і тільки покращує це. Хоча набір в першу чергу просто призначений для збірки, присутні також і функції. Найкраще співвідношення ціни та якості, з великим набором мініфігурок.
    Недостатки:
    Це ринок з одним кіоском (але так, з великою кількістю магазинів). Трохи забагато порожнього сірого простору.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари