>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

57 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
4+
0 шт.
4.7

Опис

Ллойд Гармадон повертається ще сильніший, ніж був, та ще й із власним роботом у наборі LEGO “Робокостюм ніндзя Ллойда”. Приєднуйтесь до нього і дайте відсіч новому Удаву-руйнівнику, щоб урятувати ціле Ніндзяго-сіті.

Інформація про набір

Набір LEGO 71757 – новинка січня 2022 року, що вийшла в рамках серії LEGO Ninjago та орієнтована на дітей від 4 років (а також, можливо, їхніх батьків). Саме тому набір підійде найменшим фанатам мультсеріалу про ніндзя та даного конструктора. Набір поставляється в невеликій картонній коробці, на передній стороні якої зображений робот, а на зворотній - деталі збірки. Всередині Ви знайдете: 57 деталей, 2 мініфігурки та друковану інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у програмі LEGO Building Instructions).

Вчіться будувати

У найменших фанатів LEGO не виникне труднощів під час того, щоб зібрати набір самостійно, адже крім невеликої кількості деталей, збірка робота має великі стартові деталі, які лише потрібно з'єднати. Це спростить збірку дітям, а також покаже їм базові техніки з'єднання та складання, щоб у майбутньому вони були готові до складніших наборів.

До того ж, набір має доступ до вже згаданої програми LEGO Building Instructions. Достатньо відсканувати QR-код набору або знайти його в пошуку та додати до себе колекцію. Після чого починайте будувати! Масштабуйте модель, дивіться під різними кутами, відстежуйте прогрес і загалом зробіть процес складання максимально комфортним.

Ллойд проти Удава

У наборі LEGO “Робокостюм ніндзя Ллойда” відбудеться нехилий бій, адже тут зіткнуться Ллойд Гармадон та Удав-руйнівник. Познайомтеся з ними ближче:

  • Ллойд - Зелений ніндзя та син Темного Лорда. Він з'являється в салатово-зеленому кімоно і такій же пов'язці на голову. Зі зброї у Ллойда салатова катана. Для цієї ж катани є невелика підставка з павучком;
  • Удав-руйнівник – новий воїн, що з'явився у 2022 році. Це помаранчевий удав, у потужній броні, яка покриває руки, торс та обличчя. Атакуватиме змій за допомогою сірого списа.

Хто ж виявиться спритнішим і здобуде перемогу? Навіть якщо Ви зробите ставку, пам'ятайте, що у Ллойда є козир у рукаві – велика робоброня.

Козир – великий робот

Ллойд не вперше використовує дивовижні машини для того, щоб отримати перевагу в бою і цей набір не виняток, адже в наборі LEGO 71757 з'являється в робоброні, яка у висоту досягне більше 11 сантиметрів. Він виконаний у кольорах Зеленого ніндзя: зеленому та золотому, так що, побачивши його, ні в кого не виникне питань, кому ж він належить. Але що примітніше, так це те, що Ви можете посадити Ллойда всередину робота, тим самим "передавши йому управління" і змусивши боротися з Удавом-руйнівником за допомогою 2 золотих мечів. Навряд чи хтось, включаючи нового змія, зможе встояти проти такого натиску.

Помістіть Ллойда Гармадон в робота і покажіть Удаву-руйнівнику, хто тут справжній крутий Зелений ніндзя в наборі LEGO “Робокостюм ніндзя Ллойда”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    29 січ, 2022
    Я получил этот набор для моего внука! Хочу от своего имени и от имени внука выразить благодарность магазину за быструю отправку и доставку. Внук очень любит конструкторы Лего, хоть ему и всего лишь 4 года. Он САМ собрал всю модель, а после играл с этим роботом-ниндзя снова и снова, сражаясь с воображаемыми врагами и мягкими игрушками! Также ему понравились змея и паук, которых можно найти в коробке.
    Достоинства:
    Магазин обслуживает очень быстро. Набор был упакован в плотную картонную коробку, которая подойдет и для хранения. Робот в высоту примерно 12 сантиметров, внук сможет взять с собой.
    Недостатки:
    Недостатков нету.
  • 4.0

    29 січ, 2022
    Набір справді сподобається будь-якому маленькому фанату Ніндзя. І я дуже ціную те, що у такий дешевий набір додано нового удава-руйнівника. Проте для себе я відмітив невеликий мінус, робот без Ллойда всередині виглядає дуже дивно. Ну могли ж зробити якусь голову і було б набагато краще. Хочеш - зніми голову, посади ніндзю, хочеш - постав назад.
    Достоинства:
    Робокостюм, який по кольору асоціюється з Зеленим ніндзя. Новий удав 2022 року. Маленька ділянка землі з павучком.
    Недостатки:
    Потрібна голова!
  • 5.0

    29 січ, 2022
    Робокостюм Ллойла - это идеальное введение в конструирование из Lego для маленьких детей. Моему племяннику очень понравилось собирать этот мех, а затем сражаться с фигурками ниндзя. Для справки о возрасте: ему 5 лет. Ему действительно нужна была помощь, но он смог быстро понять концепцию строительства. Теперь он с нетерпением ждет, когда я приеду с новым роботом, чтобы поиграть вместе.
    Достоинства:
    Детали идеально подходят друг к другу. Инструкции с картинками делают сборку простой. Цвета выглядят даже ярче, чем на коробке. Готовый робот очень прочный.
    Недостатки:
    Себе бы конечно нашел что-то посложнее.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари