>
Під замовлення
329 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

54 шт.
2 шт.
15.7 × 14.1 × 4.5 cm
4+
0 шт.

Опис

Ваша дитина обожнює Ніндзяго або може Ви хочете отримати невеликий набір? Незалежно від відповіді і причин покупки, набір LEGO "Мотоцикл із мечами Кая" прийдеться всім до смаку. Стрибайте на мотоцикл і вперед, саме час перемогти злого воїна-змія.

Опис набору
Набір LEGO 71734 був випущений 1 червня 2021 року. Він дуже схожий з набором LEGO 9441, який був випущений в 2012 році. Коробка зовсім не велика. Спереду зображено те, що Вам належить зібрати: мотоцикл, катапульта і мініфігурки, а ззаду - функції набору і ідеї для гри. Всередині Ви виявите 54 деталі і 2 мініфігурки.

Вікова група
Набір LEGO "Мотоцикл із мечами Кая" має в собі дрібні деталі, тому дітям до 3 років давати його заборонено. Найкраще, як і зазначено на упаковці, запропонувати його дитині від 4 років. Однак, верхньої межі немає і навіть якщо Вам далеко вже не 4, набір все одно зможе Вас порадувати.

LEGO Building Instructions
Якщо Ви не знаєте, що це, то це спеціальний додаток, розроблений компанією LEGO. Для чого ж він зроблений? У ньому ви можете знайти інструкції і за допомогою технології zoom простіше збирати набори. Також програма підтримує інструменти масштабування, примари і повороту.
Набір LEGO 71734 підтримує цифрові інструкції, що стане особливо зручно для юних будівельників.
 

Мініфігурки
Всього в наборі LEGO "Мотоцикл із мечами Кая" є 2 мініфігурки:

  • Ніндзя Кай. Червоний ніндзя готовий знову зіткнутися силами зла і показати, хто ж тут по справжньому крутий. Тут він з'являється в одязі 10 сезону, а саме червоному кімоно, і з червоною пов'язкою на голові. Принти починаються на торсі і тривають на ногах, особливо ефектно виглядає золотий дракон. Кай має зосереджений вираз обличчя, шрам на правій брові і пластир на лівій. Зброя: катана.

 

Цікавий факт! У Кая до 8 сезону не було шраму на обличчі, зате в наборах конструктора LEGO він був.

  • Воїн-змій Раттла. Він належить до клану Гіпнобрай і бездоганно виконує всі накази керівництва. Однак, гіпноз далеко не сама його найкраща здатність, тому його часто можна зустріти в печерах, де він відточує навички на крижаних жуках. У наборі Раттла має темно-синє обличчя, гострі зуби, висунутий язик і червоні очі. Що робить його схожим з коброю, так це великий сірий капюшон. Що цікаво, ліве око трохи більше, ніж праве. Тіло світло-сіре. На торсі сині і жовті принти. Також є принти у вигляді пояса і наколінників. Зброя: спис.

Також в наборі LEGO "Мотоцикл із мечами Кая" є невелика зелена змійка.
Приготуйтеся, з цією парочкою Ви точно не занудьгуєте.

Збірки
Набір LEGO 71734 пропонує зібрати:

  1. Червоний мотоцикл Кая. Під час використання він оточений вогнем, так як належить ніндзя стихії вогню. Мотоцикл добре їздить, а золоті мечі з боків можуть висуватися наперед. Використовуйте його, щоб відтворити епічний бій проти Раттлом.
  2. Катапульту. Це невелика збірка, яка сподобається будь-кому, адже за рахунок нехитрого механізму вона може підкидати детальки 1 на 1. Снаряди в наборі LEGO "Мотоцикл із мечами Кая" також є - це невеликі, жовті, напівпрозорі бочечки.

Придбайте набір і влаштуйте битву на мечах, або використовуйте збірки, щоб отримати перевагу.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає цих двох сьогодні. Чи будуть вони битися за допомогою зброї, або використають катапульту з мотоциклом - вирішувати Вам. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!
Придбати набір LEGO Ninjago (71734) "Мотоцикл із мечами Кая" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.
Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари