>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

188 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO 70755 "Jungle Raider" - невеликий, але вкрай цікавий набір із серії ЛЕГО Ніндзяго ! На своїй гарній зелено-золотистої машині, схожій на потужний позашляховик, Ллойд Гармадон мчить до артефакту клану змій. Його авто оснащене золотими лезами і шипами на колісних дисках, кількома сильними прожекторами і володіє хорошим дорожнім просвітом. У передній частині машини перебувають гармати з зарядами. Поки Ллойд їде до притулку клану, солдат Змій капає готується обороняти клинок-артефакт, прикріплений золотим ланцюгом до тотему, від ніндзі.

  • 5.0

    10 січ, 2020
    У нашого сина багато різних наборів LEGO , так як він любить їх збирати. Набір серії NINJAGO один з його улюблених. Він любить мультики про Ніндзя і хотів отримати і цей набір Лего теж. Зібрав сам, години напевно за три, а потім став грати разом з героями з набору! Вже кілька днів ходить з машинкою в руці скрізь і грає. Буває, що знову машинку розбирає і знову збирає, змінюючи щось. Тепер це його найбільш використовувана іграшка. В цілому, набір якісний, всі детальки добре кріпляться, нічого не розвалюється і не відвалюється. Колеса у машинки добре їздять і обертаються. Хороший конструктор за своєю ціною.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари