>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

95 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Розмістіть Зейна всередині великого робота в наборі LEGO “Могутній робот Зейна EVO” і поборіться з Коброю-механіком, щоб як нагороду за перемогу отримати колекційний прапор та визнання від Ніндзяго-сіті. Вперед, місто потребує Вас, не дайте Кобрі все зіпсувати.

Інформація про набір

Набір LEGO 71761 – новинка січня 2022 року, що вийшла в рамках серії LEGO Ninjago та орієнтована на дітей від 6 років (а також, можливо, їхніх батьків). Саме тому набір підійде маленьким фанатам мультсеріалу про ніндзя та даного конструктора. Набір поставляється в невеликій картонній коробці, на передній стороні якої зображений робот з Коброю, а на зворотній - етапи збирання. Усередині Ви виявите: 95 деталей, 2 мініфігурки та друковану інструкцію. Наклейки не додані.

Протистояння Зейна та Кобри-механіка

Набір розповість Вам про зіткнення ніндзя Зейна та Кобри-механіка. Знайомтесь з ними:

  • Зейн - ніндзя Льоду, Майстер стихії та Ніндроїд. Йому не вперше брати участь у битвах, так що з Коброю він уже впорається. Тут він у образі ніндроїда, одягнений у біле кімоно та капюшон, через яке видно шестірні. Зі зброї у ніндзя блакитний меч, який також можна дати роботу;
  • Кобра-механік – новий змій, що з'явився у наборах у 2022 році. Він уміло винаходить нову зброю, тож і тут придумає щось цікаве. Кобра тут помаранчевого кольору із принтами броні. У руках – бластерний пістолет, що стріляє помаранчевими патронами.

Обидва персонажі налаштовані дуже рішуче, але Кобра-механік поки що й не підозрює, що Зейн заявиться на битву верхи на роботі.

Потужний робот

Робот, який заввишки досягне більше 12 сантиметрів, дасть гідну відсіч Кобрі. До того ж, ні в кого не виникне питань, кому він належить, адже він виконаний у біло-блакитному кольорі – кольорі ніндзя Льоду. Збірка проходить кілька етапів, від просто робота і до компаньона. У робота рухливі руки та ноги, що дозволяють йому приймати різні пози, але при цьому, знайшовши точку рівноваги, буде досить стійким. В одній руці він може тримати меч Зейна, а на другій встановлена ​​зірка, що обертається, - сюрікен. Для управління роботом, ніндзю можна посадити в кабіну і відправитися боротися з Коброю-механіком.

Отримайте прапор

Метою набору LEGO 71761 є отримання колекційного прапора скритності, на якому зображено ніндзя, що ховається за хмарами. Для того щоб його отримати, потрібно виконати місію набору і хоча вона офіційно ніде не сформульована, очевидно, що Вам доведеться перемогти Кобру-механіка та врятувати Ніндзяго-Сіті. Отриманий прапор можна розташувати біля себе на флагштоку на роботі та милуватися у подальших пригодах.

Зберіть не просто робота, а компаньйона для Зейна, помістіть його в кабіну і розпилюйте Кобру-механіка на дві частини в наборі LEGO "Могутній робот Зейна EVO". Але будьте обережні, Кобра теж не такий простий, він заздалегідь озброївся бластерним пістолетом. То хто ж з них отримає гору? Вирішувати вам! Але одне точно - Ви чудово повеселитеся, збираючи робота і борючись.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 січ, 2022
    Задержка 3-х роботов от Marvel привела к тому, что я пока взял этот. И если там говорят, что замешаны проблемы с устойчивостью, то с этим роботом у меня проблем не возникло. Мех также включает в себя новый нагрудный компонент, похожий на тот, который был представлен в боевых костюмах NEXO Knights. На упаковке предлагается разработать мех из менее мощной конструкции. Хотя разные варианты приветствуются, я думаю, что более продвинутая модель выглядит значительно лучше. Печатные баннеры доступны для всей новой линейки Ninjago и этот содержит скрытность, на котором изображен ниндзя, выглядывающий из-за облаков.
    Достоинства:
    Верхняя часть рук и ног содержат полезные элементы брони, которые можно легко усилить. Набор содержит 2 фигурки, одну из которых - Зейна можно легко посадить вовнутрь робоброни.
    Недостатки:
    Самая слабая часть этого механизма — руки, которые просто сделаны из зажимов.
  • 5.0

    30 січ, 2022
    Несмотря на внешнее сходство с несколькими предыдущими мехами, этот довольно необычен. Высота модели составляет почти 13 см, не считая баннера. Такая высота становится возможной благодаря новому лазурному элементу конечностей. Он сделан с фиксированным углом, поэтому подвижность немного ограничена. Особенно важны универсальные голеностопные суставы, обеспечивающие абсолютную устойчивость. На самом деле модель может даже комфортно стоять на одной ноге!
    Достоинства:
    Зейн имеет свою стандартную бело-голубую цветовую схему. Кобра выглядит впечатляюще. Относительно большой размер робота за такую цену. Хороший источник новых деталей.
    Недостатки:
    Коленные и локтевые суставы безусловно были бы хорошим дополнением. Всего 1 выражение лица у Зейна.
  • 5.0

    30 січ, 2022
    Этот набор идеален во всех отношениях. Для набора стоимостью 329 грн, он имеет очень большую ценность: включает в себя две минифигурки, две напечатанные детали, хорошее сочетание деталей и отличное соотношением цены и качества. В инструкции небольшие комиксы. И что важно, вовсе нету наклеек. Функция EVO позволяет улучшить броню с небронированной на бронированную.
    Достоинства:
    Возможность "прокачать" броню. У робота большой крутящийся сюрикен. Новая змея со стреляющим пистолетом.
    Недостатки:
    Собирается очень быстро.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари