>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

258 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Ігровий набір LEGO NINJAGO Літак Золотого дракона Зейна (71770) подарує дітям від 7 років захоплюючі пригоди світу Ніндзяго. Динамічні сюжети гри точно як у популярному дитячому телесеріалі "Ніндзяго: Кристалізовані".

Реактивний літак ніндзя зібраний із кубиків ЛЕГО вразить кожну дитину. Його оснащено кабіною з місцем для мініфігурки, золотими крилами, які нагадують зірку ніндзя, що летить. Ви тільки подивіться на ці вражаючі розміри збірної ігрової моделі літака ніндзя: висота – 7 см; довжина – 26 см; ширина – 30 см.

Про набір

Порадуйте вашу дитину фантастичним ігровим набором зі світу NINJAGO, який складається з 258 елементів ЛЕГО та трьох мініфігурок – прототипів популярних персонажів телесеріалу, а саме:

  • Коула у золотих обладунках і з золотими крилами дракона. Цей ніндзя відомий як Чорний ніндзя та Майстер Землі. Володіє майстерністю бою з різною ручною зброєю — катана, молот, коса, клинок, аероблейд.
  • Зейна у золотих обладунках – майстра стихії та ніндзя льоду. Чудово стріляє з лука, має унікальну зброю – крижані сюрікени.
  • Короля Вангеліса – доброго короля, який має альтер-его із псевдонімом "Хранитель черепа". Він правитель підземного світу Шинтаро.

Розігруйте захоплюючі битви добра і зла світу Ніндзяго разом із ЛЕГО.

Світ Ніндзяго

Кожен набір конструкторів LEGO NINJAGO здатний перенести вас у фантастичний екшн, де ви можете приєднатися до головних героїв у боротьбі зі злом, розігруючи захопливі пригоди прямо у себе вдома.

Колекція ігрових наборів ЛЕГО Ніндзяго наповнена великою кількістю машин ніндзя, літаків, драконів та храмів. Переконайтеся в цьому самі, перегляньте на нашому сайті всю серію конструкторів LEGO NINJAGO прямо зараз.

Пропонуємо звернути вашу увагу на наступні набори Ніндзяго, створені за мотивами телесеріалу "Ніндзяго: Кристалізовані":

  • Храм Кришталевого Короля (71771);
  • Кришталевий Король (71772);
  • РОБОТ Нії Самурай Х (71775);
  • Золотий ультрадракон Ллойда (71774);
  • Рейдер Золотого дракона Кая (71773);
  • Мотоцикл золотого дракона Джея (71768);
  • Дракон-всюдихід Коула (71769).

З конструкторами ЛЕГО ваша дитина може не лише грати, а й всебічно розвиватись. Дрібна моторика рук, уява, вміння логічно мислити – все це можна прокачати під час гри з конструктором ЛЕГО Ніндзяго.

Крім цього, збираючи ігрові моделі, дитина навчиться доводити розпочате до кінця, опанує посидючість, зможе покращувати вміння комунікації у разі гри з іншими дітьми. Не всі іграшки можуть виділитися такими перевагами, чи не так?

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Грізні винищувачі, що належать Джею та Каю, були випущені раніше, мають подібні форми та змінні крила. Цей літак продовжує цей вибір і виглядає ефективним, особливо враховуючи привабливе поєднання кольорів. Крім того, автомобіль супроводжують дві ексклюзивні мініфігурки, зокрема Золотого Дракона Коула та генерала Вангеліса, якого раніше називали Чарівником Черепа. Зловісна маска персонажа повертається та виглядає належним чином імпозантно під його текстурованим капелюхом, особливо з його характерними очима.
    Достоинства:
    Літак Зейна має 26 см у довжину та виглядає чудово обтічним. Поєднання білого та перламутрового золота виглядає фантастично. Літак може змінювати свою конфігурацію крил. Присутня колекція золотої зброї.
    Недостатки:
    У кабіні достатньо місця, щоб посадити Зейна, хоча місця вкрай обмежено, тому він повинен відкинутися назад. Немає рівнів керування чи консолей.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Набір з золотим драконом безсумнівно, є моїм улюбленим серед менших наборів кристалізованих. Він містить чудовий літак разом із чудовими мініфігурками. Трансформація крила є плавною та повністю змінює форму транспортного засобу, який добре виглядає в будь-якій конфігурації. Крім того, я вважаю, що ціна є відносно справедливою вартістю. Додавання двох ексклюзивних мініфігурок поряд із Золотим Зейном завершує приємний набір.
    Достоинства:
    Приваблива форма і кольори. Функція акуратного перетворення. Гарний вибір мініфігурок, включно з золотою.
    Недостатки:
    Відносно схожий на попередні набори. Можливо, це пов'язано з тим, що у серії іх надто багато.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари