>
Під замовлення
12999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 253 шт.
9 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Кульмінація протистояння ніндзя клану Кружітцу на чолі з сенсеєм Ву проти Примарних Воїнів ось-ось настане! Корабель "Дар Долі" (Final Flight of Destiny's Bounty) з командою відважних ніндзя на борту зіткнувся з величезним вогняним драконом, двома Скрімерами і чотирма Примарними Воїнами, кожен з яких - майстер єдиноборств і володіння зброєю. "Дар Долі" - теж не просте судно. Окрім свого красивого зовнішнього вигляду і шовкових вітрил, воно має на борту зйомну майстерню і зйомний гідроцикл. На озброєнні у нього - арбалети і гармати (в тому числі - автоматичні). Ззаду носа корабля знаходиться автоматична гармата і бойова рубка корабля, далі піднімається щогла і починаються надбудови на кормі. Слід зазначити, що в цьому наборі цілих 9 прекрасно деталізованих ЛЕГО-мініфігурок і прекрасний арсенал рідкісних деталей.

  • 3 тра, 2020
    Уважаемый администратор!!!! Я прошу у вас, по человечески, снизьте цены на часть конструкторов, на которые вы завысили!!!! Ваши цены превышают действительные в 2-2,2 раза!!!! Этот конструктор стоит сейчас максимум 160 долларов*28 грн=4480 грн; конструктор "Битва за Ниндзяго сити" стоит ни больше, чем 5040 грн (180 долларов*28 грн); вы забираете у покупателей деньги и занимаетесь барыжничеством и тем же делаете себе хуже; большее число покупателей ни захочет покупать у вас конструкторы за такие завышения!!!!
  • 5.0

    5 лис, 2018
    Найкращий конструктор для дітей ЛЕГО! Неймовірно якісний, міцний, цікавий і безпечний для дітей.Розвиває моторику рук і захопить не тільки дитину, але і дорослого
  • 5.0

    16 жов, 2018
    Конструктор NINJAGO Решающая битва корабля "Дар Судьбы" понравится мне кажется любому ребенку, наш не очень любил конструкторы, но в этот он прям влюбился и просит еще, в принципе неудивительно, красочность и продуманность деталей впечатляет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари