>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

810 шт.
6 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
9+
0 шт.

Опис

Відтворіть приголомшливий храм ніндзя разом з новинкою ЛЕГО Empire Temple of Madness

Опис конструктора

Модель ЛЕГО 71712 - це приголомшливий храм ніндзя LEGO NINJAGO з 6 мініфігурки, включаючи Ніндзяго Дігі Джея і Дігі Коул, а також злого правителя Прем'єр-Імперії унагі. З цим конструктором і мініфігурки, діти обожнюють головоломку можуть нескінченно веселитися, відтворюючи захоплюючу битву, яка відбулася в кінці гри в серіалі. Храм LEGO NINJAGO пропонує активний відпочинок і враження для творчих дітей, які прагнуть долати труднощі і розвивати логічні здібності. Складний і захоплюючий набір для конструювання LEGO - найкраща іграшка для дітей, що пропонує подорож у фантастичний світ безупинних будівництв, де діти можуть битися зі своїми героями-ніндзя проти сил зла! Чарівна рольова гра з храмами ніндзя, автомобілями, драконами і багатьом іншим!

6 мініфігурок LEGO 71712 це: Ніндзяго Дігі Джей, Ллойд і Коул, а також лиходії унагі, Червоний Козирок і Сушімі.

Особливості гри в ЛЕГО Empire Temple of Madness

Ця модель складається з 810 оригінальних деталей! Корисна іграшка для хлопчиків і дівчаток у віці від 9 років і прекрасний подарунок на будь-яке свято. LEGO розвиває у дітей логіку, просторове мислення і вміння вирішувати нестандартні завдання.

Новинка вийшла в січні 2020 року.

Найбільша споруда - Храм Імперії має висоту 38 см, довжину 22 см і завширшки 28 см. Для гри з конструктором не потрібні батареї, гра починається з першого ж знайомства з набором ЛЕГО 71712.

Купівля ЛЕГО

Деталі LEGO, використані для створення цієї конструкційної іграшки, вже понад 60 років відповідають найвищим галузевим стандартам. Виробник гарантує, що деталі прекрасно сумісні між собою і легко роз'єднуються.

При створенні LEGO, використані найкращі матеріали, всі деталі протестовані і відповідають найвищим світовим стандартам безпеки і якості. Ви можете бути впевнені, в безпеки дитини, коли вибираєте іграшку LEGO в подарунок.

Всі деталі описані в паперових інструкціях, а також в барвистому цифровому керівництві. Наш магазин ЛЕГО пропонує лише оригінальні іграшки від прямого дистриб'ютора LEGO в Україні. Ви можете бути впевнені в якості іграшки, модель оснащена сертифікатами і пройшла самі педантичні перевірки перед тим, як потрапити в руки дитині!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари