>
Уточнити наявність у постачальника
1649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

161 шт.
4 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Для всіх юних фанатів Ніндзяго новинка від LEGO - ігровий набір LEGO NINJAGO Храм ніндзя-дракона (71759). Починаючи з 4 років дитина зможе розвивати свої навички у конструюванні. Ігровий набір включає: рухомого дракона, два храми ніндзя, два рухомі дерева, яйце дракона і чотири мініфігурки популярних героїв:

  • Червоний ніндзя Кай;
  • Сестра Кая – Нія;
  • Кобра Механік з списом та катапультою;
  • Підлий Снейк на мотоциклі.

Відчуйте себе справжнім ніндзя. Ігровий набір LEGO NINJAGO Храм ніндзя-дракона (71759) стане чудовим подарунком для всіх, хто мріє стати справжнім ніндзя. Діти будуть у захваті, розігрую сцени як Кай та Нія б'ються зі лиходіями - Коброю Механіком та Підлим Снейком. Розіграйте справжні пригоди за вашим власним сценарієм гри. Проведіть весело час зі своїми улюбленими героями ніндзя.

Ігровий набір спеціально продуманий та розроблений для дітей віком 4 роки, щоб подарувати цікавий досвід першого складання та ігри з LEGO. Всі кубики конструктора розкладені по мішечках, у кожному є мініфігурка і невелика модель для складання. Зручно будувати і одразу розпочинати гру. Ще є базові елементи – пластини різної форми для зручного будівництва.

Цифрова розвага

До цього ігрового набору, крім покрокової ілюстрованої інструкції, передбачено додатково цифрову інструкцію зі збирання. Використовуючи інтерактивну інструкцію на своєму гаджеті, процес складання стане ще цікавішим. Вам будуть доступні допоміжні інструменти – масштабування, обертання, збереження вашого особистого прогресу та багато іншого. Всі функції допомагають візуалізувати ваші споруди в міру збирання. Щоб використати інтерактивні інструкції, вам потрібно встановити безкоштовну мобільну програму - LEGO Building Studies, на ваш смартфон або планшет.

Проведіть час разом з вашою дитиною, використовуючи 161 елемент ЛЕГО для створення частини світу ніндзя на вашому столі. Універсальна ігрова фігура – ​​Дракон з кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів: висота – 9 см, довжина – 23 см, ширина – 16 см. У нього рухлива голова, крила та хвіст.

Модель дракона зможе оригінально прикрасити ваш інтер'єр, тільки уявіть, як ефектно він буде виглядати в будь-якій дитячій кімнаті, розмістившись на робочому столі або полиці.

Запросіть друзів, поєднуйте та комбінуйте ігрові набори LEGO NINJAGO для створення ще більш захоплюючої гри.

Серія LEGO NINJAGO 4+

Для фанатів Ніндзяго віком понад 4 роки компанія ЛЕГО випустила кілька ігрових наборів. Зверніть увагу на наступні конструктори:

  • Мотоцикл Кая (71734);
  • Битва штурмовиків (71703);
  • Електричний робот Джея (71740);
  • "Дар Долі". Вирішальна битва. (71749);
  • Робот-ніндзя Ллойда (71757);
  • Швидкісний автомобіль Коула (71706);
  • Вогняний дракон Кая (71701).

У дужках прописаний індивідуальний артикул кожного набору за його допомогою ви зможете знайти конструктор на нашому сайті та оформити замовлення.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    14 гру, 2022
    Дитині точно сподобається цей набір, перевірено! Є чотири різні моделі, які можна створити, багато хороших і поганих хлопців для створення власних битв, а також багато додаткових наборів, які можуть доповнити цей. Збірки не викликають труднощів, але вони добре виглядають і є хорошою сходинкою до більш просунутих технік. Крім того, є крутий і унікальний дракон (нам нагадав Сардельку з мультсеріалу про драконів). Стосовно історії, то вона теж зрозуміла - змії викрадають дорогоцінну зброю з храму або яйце та тікають на мотоциклі, в той час як ніндзя вирушають навздогін.
    Достоинства:
    Кожній фігурці є зброя, а також додаткова - золота розташована в храмі. Дракон просто супер, хоча і намагається виглядати грізним, насправді дуже милий. Все легко зібрати та з усім цікаво грати.
    Недостатки:
    До чого цей вогник на підставці, ні до чого не "клеїться".
  • 5.0

    14 гру, 2022
    На 4 роки цей набір просто супер. Часто вони бувають надто простими, але цей не такий. Збірки хоча і окремі, проте їх багато та вони об’єднані однією пригодою. Є невеличка ділянка храму, катапульта, мотоцикл, дракон та його сховане яйце. Дракон взагалі став фаворитом сина, така собі блакитна бомбочка з крилами. Фігурки також представлені героями та злодіями: Кай, Нія, 2 змії. Враховуючи це все, дитині грати цікаво як самостійно, так і з кимось.
    Достоинства:
    Проста збірка (дракон має стартовий блок). Кольорові інструкції. Блакитний дракон чудово підходить Нії. Багато зброї та фігурок. Одна з фігурок може їхати на мотоциклі, а друга - верхи на драконі.
    Недостатки:
    Немає🙅.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари