>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

536 шт.
4 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Опис

Змії знову починають ставати загрозою для Ніндзяго-Сіті, задумавши атакувати з повітря, але покажіть хоч раз, коли на них чекав успіх. Заручіться підтримкою Джея з Нії, застрибуйте в їхній крутий автомобіль і зупините зміїв у наборі LEGO "Гоночний автомобіль Джея та Нії EVO".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71776 був випущений у рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 536 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їх вороги. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Фігурки набору

В даному наборі представлено 4 мініфігурки: 2 герої і 2 лиходія, так що сили можна вважати відносно рівними. Все залежатиме від того, чий бік Ви займете.

  1. Джей - майстер блискавки та синій ніндзя. На ньому синій з жовтим костюм ніндзя та синя пов'язка на голову. Зброя - жовтий меч за спиною та ланцюг;
  2. Нія – ніндзя води та сестра Кая. Дівчина одягнена в сірий закритий костюм ніндзя з сірий капюшон. Її зброя - це блакитний меч за спиною та спис;
  3. Удав-руйнівник – представник злодійської фракції. Він помаранчевого кольору із принтом броні. Має спеціальний апарат для утримання предметів ззаду та меч;
  4. Кобра механік – представник злодійської фракції. Цей змій також оранжевого кольору зі схожим (але не таким же) принтом броні та додатковою бронею, що закриває обличчя та руки.

Хто переможе – вирішувати Вам, однак пам'ятайте, що нагородою стане колекційний банер “командна робота”, який можна буде розташувати на транспортному засобі. Тож боротися є за що.

Машина або вертоліт

У наборі LEGO 71776 Ви знайдете 2 транспортні засоби:

  • броньовану машину ніндзя, яка виконана у стилі Джея: має синій колір та жовті акценти-блискавки. Також є спеціальні жовті леза для розрізання ворогів. Усередині місце для 1 фігурки і ще одна може бути трохи позаду;
  • вертоліт зміїв, пофарбований в оранжевий колір. Він також має спеціальну кабіну на 1 фігурку.

Здавалося б, як наземний транспорт може боротися проти повітряного, однак у ніндзя припасений туз у рукаві. У той час, як вертоліт має єдину функцію - лопаті, що обертаються, автомобіль отримав відразу 2 відпадні функції. Перша – два шутери, розташовані на капоті, якими може стріляти фігурка з кабіни та намагатися збити вертоліт. Друга – знімний літальний апарат, який нагадує джетпак. Він кріпиться на багажнику автомобіля і в потрібний момент хтось із ніндзя може ним скористатися, від'єднавши і "злетівши" в повітря для битви там.

Прийміть участь у захоплюючій битві між зміями та ніндзя та завоюйте такий бажаний стяг у наборі LEGO “Гоночний автомобіль Джея та Нії EVO”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари