>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

384 шт.
4 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Новий ігровий набір LEGO NINJAGO Дракон-всюдихід Коула (71769) дозволить дітям старше 8 років відтворювати яскраві сцени з п'ятнадцятого сезону "Кристалізовані" (NINJAGO: "Crystalized") серіалу "Ніндзяго".

Вирушайте в захоплюючий і наповнений різноманітними цікавими історіями всесвіт - Ніндзяго. Разом із конструкторами ЛЕГО та командою героїв ніндзя.

Про набір

З 384 елементів ЛЕГО ви зберете вражаючий золотий позашляховик ніндзя. Небезпечний автомобіль оснащений золотими підйомними лезами у вигляді блискавок (піднімаються в режимі атаки), двома шипометами, великими колесами та сидіннями для мініфігурок (у кабіні може розміститися водій та пасажир).

Наслідуючи покрокову ілюстровану інструкцію, у вас вийде позашляховик наступних розмірів:

  • Висота – 12 см;
  • Довжина – 26 см;
  • Ширина – 14 см.

Модель автомобіля ніндзя займе почесне місце в колекції та чудово прикрасить інтер'єр вашої кімнати у перервах між захоплюючими іграми та пригодами.

Мініфігурки – команда героїв ніндзя

Хто з усіх ніндзя ваш улюбленець? На кого хотіли б бути схожі? Хто вам здається найсильнішим та сміливішим?

Згадаймо, хто входить до команди Ніндзяго:

  • Майстер землі – Коул;
  • Ніндзя вогню – Кай;
  • Ніндзя води – Нія;
  • Майстер Кружитцю – Ллойд;
  • Ніндзя-робот – Зейн;
  • Ніндзя блискавки - Джей.

Новий ігровий набір LEGO NINJAGO Дракон-всюдихід Коула (71769) багатий на мініфігурки і включає відразу чотири персонажі серіалу, а саме:

  1. Золотий дракон Кай, озброєний своєю стихійною зброєю та золотими драконячими крилами з шипами;
  2. Чорний ніндзя - Коул, у золотих обладунках;
  3. Королева змій – Асфіра з кристальною зброєю;
  4. Венгестон Брут озброєний мечем.

Компанія ЛЕГО виробляє чудові іграшки для юних ніндзя. Конструктори та мініфігурки Ніндзяго створюють фантастичний світ прямо у вас вдома. Об'єднуйтесь з Коулом, Каєм, Нією – з усією командою ніндзя, щоб розігрувати захоплюючі ігри, боротися з небезпечними лиходіями та брати участь у відважних пригодах з великою колекцією ігрових наборів від LEGO NINJAGO. Збирайте свою колекцію - роботів, драконів, автомобілів та храмів Ніндзяго.

Великі пригоди та в інших наборах серії

Шукайте інших персонажів із серіалу "Ніндзяго: Кристалізовані" в коробках ігрових наборів ЛЕГО:

  • Реактивний літак Зейна "Золотий дракон" (71770);
  • Кришталевий Король (71772);
  • Робот Нії "Самурай Ікс" (71775);
  • Храм Кристального Короля (71771);
  • Золотий ультрадракон Ллойда (71774).

У дужках прописаний індивідуальний артикул кожного набору за його допомогою ви зможете знайти конструктор на нашому сайті та замовити його.

Справжні творчі пригоди з наборами LEGO NINJAGO дарують дітям можливість втекти у фантастичний світ та відчути себе справжнім ніндзя.

Протягом уже 60 років компанія ЛЕГО створює тільки високоякісні конструктори, які відповідають світовим високим стандартам якості даної галузі виробництва. 

Бажаємо вдалого складання! 

  • 5.0

    30 лип, 2022
    Спершу були сумніви щодо покупки, адже ми вже маємо набір із цієї серії, але з часу придбання - жодного разу не пошкодували. Всюдихід дуже якісно виготовлений, складати не важко, а в наявності мініфігурка улюбленого персонажа нашої доньки - Коул. Вцілому мініфігурок чотири, і у кожної своя прикметна ознака та власний меч - гарна розробка – дочка прокидається вранці і одразу біжить до своїх LEGO.
    Достоинства:
    Всюдихід має яскраво-помаранчевий колір та золоту зброю. Одразу 2 золоті фігурки: Кай та Коул + кришталеві воїни. Набір підходить як для дівчат, так і для хлопчиків.
    Недостатки:
    Немає.
  • 5.0

    30 лип, 2022
    Всюдихід шикарний і ціна демократична, а продукт такий якісний. Багато хто прихильно коментує цю серію і видно, що не дарма. Але цей набір справді відмінний: виконаний у яскравих кольорах, з гарними детальками, всюдихід - золотистий, а мініфігурки різних кольорів. Найбільш кидається в очі та, що з крилами (теж золотистого кольору). Зовсім не шкодую про покупку, ми усім задоволені. Тепер дитина тішиться, складаючи сама (все ж, набір не складний і допомоги для складання не потребує), а я в спокої.
    Достоинства:
    Компактна збірка, яку можна взяти куди завгодно. За рахунок величезних колес, всюдихід може долати будь-які перешкоди. Дуже гарні фігурки.
    Недостатки:
    Можливо, всюдихід потрібно було зробити більш кришталевим.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари