>
Скоро в продажі
1999 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

157 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Ігровий набір LEGO NINJAGO Битва дитинчат драконів Нії та Аріна (71798) - чудова можливість для дітей від 4 років навчитися конструювати та переживати дивовижні тематичні пригоди, як у популярному мультсеріалі "NINJAGO - Повстання драконів". Цей захоплюючий ігровий набір включає двох різних драконів (дорослого енергетичного дракона і малюка Рю), реактивний літак генерала імперського кігтя і печеру-схованку з енергетичними кристалами. А також до складу набору входять три мініфігурки головних героїв:

  • майстер води Нія з мечем і кісткою курки для дитинчати Рю;
  • новий персонаж всесвіту Ніндзяго - Арін з мечем та гаком;
  • Генерал імперського кігтя з мечем.

Ігровий набір LEGO NINJAGO Битва дитинчат драконів Нії та Арін (71798) надихає на нескінченні години захоплюючої гри із захоплюючим сюжетом. Це ідеальний ігровий набір для початківців, він допоможе вашій дитині освоювати нові навички будівництва.

Про набір

Даний LEGO NINJAGO ігровий набір складається з 157 елементів і спеціально розроблений для дітей віком від 4 років. Кожен пакетик з кубиками всередині коробки позначений моделлю та персонажем, щоб діти могли швидко та легко розпочати складання. Для будівельників-початківців пропонується частково зібрана основа, для легкого конструювання. А чудовий деталізований дракон досягає 13 см заввишки, 25 см завдовжки і 23 см завширшки. Компактні розміри дракона дозволять вашій дитині насолоджуватися грою в будь-якому місці та в будь-який час.

За допомогою програми LEGO Builder діти можуть насолоджуватися цифровими можливостями, що супроводжують їх в інтуїтивний будівельній пригоді. Вони можуть масштабувати та обертати моделі в 3D форматі, зберігати набори та відстежувати свій прогрес.

Цей ігровий набір стане чудовим подарунком для дітей від 4 років і запропонує справжнім шанувальникам світу Ніндзяго безліч способів вирушити у пригоди разом зі своїми улюбленими героями-ніндзя.

Якість та безпека

Ігрові набори LEGO відомі своєю високою якістю та безпекою. Кубики LEGO виготовляються із високоякісного пластику, який міцний, довговічний та легко з'єднується один з одним. Кубики проходять суворі випробування, щоб переконатися в їх міцності та довговічності. Кожен кубик LEGO точно відповідає заданому розміру та формі, що дозволяє їм легко та надійно з'єднуватися один з одним. Усі кубики сумісні між собою, незалежно від року випуску, що означає, що можна комбінувати різні набори та будувати унікальні моделі.

Всі елементи ігрових наборів ЛЕГО відповідають суворим міжнародним стандартам безпеки та якості іграшок. Вони не містять шкідливих речовин, таких як фталати, свинець чи інші токсичні матеріали. Компанія LEGO постійно тестує кожен елемент, щоб гарантувати, що вони безпечні для використання дітьми.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари