>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

380 шт.
5 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Казковий світ прямо у вашій кімнаті

Побудуйте ціле поселення казкових тролів разом з унікальним конструктором LEGO Trolls World Tour 41255 Pop Village Celebration. Даний набір повністю відповідає популярному фільму Trolls World Tour і дозволить дитині ближче познайомитися з казковими персонажами. Село тролів повністю розкриє весь творчий потенціал вашого малюка і подарує йому приємні емоції. Набір складається з 380 деталей, які відмінно взаємодіють між собою. При цьому ви можете бути впевнені в якості кожної деталі, адже вони ретельно тестуються ще на етапі виробництва. Конструктор розрахований на дітей віком від 6 років і здатний подарувати море щастя і позитивних емоцій.

Що можна зібрати

Конструктор LEGO Trolls World Tour 41255 Pop Village Celebration являє собою справжнє селище тролів. Дитина може зібрати величезне дерево, на гілках якого розташовані невеликі капсули: одна для Гай Даймонд і Тіні Даймонд, а інша — для Купера. При цьому в цих капсулах купа всього цікавого, починаючи від звичайної гребінця і закінчуючи великою ванною кімнатою. Діти будуть захоплено грати, враховуючи кількість інтерактивних функцій і аксесуарів. За допомогою даного набору ви можете відтворити життя маленьких тролів і обіграти популярні сцени з фільму. Конструктор ЛЕГО надає безмежні можливості для розваг.

Про серію

Серія конструкторів Trolls World Tour покликана перенести казковий світ тролів з популярного фільму в реальність. Конструктори цієї серії не тільки розважають, але й розвивають малюка. При цьому зовсім не обов'язково бути знайомим з фільмом Trolls World Tour. Конструктор буде цікавий, навіть якщо ваш малюк жодного разу не чув про фільм. Граючи, дитина вчиться комунікувати, розвиває фантазію, дрібну моторику рук і логіку, до того ж вона ще й круто розважається.

Конструктор LEGO Trolls World Tour 41255 Pop Village Celebration абсолютно оригінальний і сертифікований. Купити набір ви можете в нашому онлайн-магазині з доставкою по всій Україні.

  • 5.0

    23 лис, 2020
    Посмотрели мультик и дочка закомандовала, что хочет что-то с ними. Решил взять ей лего, вдруг понравилось бы. Конструктор собирали впервые вместе. Единственный промах - криво поклеенные наклейки. Ей оочень понравилось, теперь играется сама и не только собирает по инструкции, а и придумывает свое. Тут и тролли, и домики, и сцена. Для девочки - супер подарок.
    Достоинства:
    Собирается несложно, у ребенка проблем не будет. Есть большие, и мелкие детали.
    Недостатки:
    Цена. Но сейчас вроде акция, то так ничего, можно взять.
    • 25 гру, 2020
      Я вот тоже сейчас смотрю на акцию. Наверное, все же нужно брать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари