>
Уточнити наявність у постачальника
9499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

523 шт.
5 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Гарний космічний корабель Капітана Марвела зіткнувся в битві зі злісним гігантом Таносом – мешканцем планети Титан, який, разом зі своїм помічником Гіперіоном, намагається зібрати армію інопланетян для здійснення своїх намірів - поширення хаосу і воєн у Всесвіті. Крім пілота Марвела, який спритно маневрує на своєму красивому двомісному кораблі, схожому на білого птаха, відбивати атаки ворога допомагає Капітан Америка, ухиляючись і прикриваючись щитом від атак Гіперіона. Верхня кабіна корабля - це маневрений розвідник, здатний відділятися від основного корпусу. Зазвичай, Капітан Америка літає в дозор, але в цей раз він, разом з Залізним Людиною, вважає за краще воювати за бортом корабля, захищаючи вузький корпус літаючої машини від влучень титанічних кулаків Таноса.

  • 5.0

    20 чер, 2019
    Цей набір подарували дитині на день народження, тому що у сина справжня пристрасть до Лего і він говорив, що мріє про набір з серії Super Heroes. Син дуже зрадів - з величезним інтересом розглядав коробку і не міг дочекатися, коли почне його збирати. Конструкція літака не проста, але дитина змогла впоратися з нею самостійно. т. до вже великий досвід в збірці не простих наборів від Лего. Літак вийшов дуже цікавий.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари