>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

955 шт.
6 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Вирішальна битва настала! Повелитель Парадемонів генерал Степовий Вовк і два Парадемони вступили в бій з супергероями - Супер-Жінкою, Кіборгом і Суперменом. Магія Степового Вовка і жорстокість Парадемонів вражають, але, на щастя, корабель Бетмена «Літаюча Лисиця» вже в дорозі! Гігантський чорний літак обладнаний декількома гарматами і ракетницями, а через червоне скло кабіни пілота видна картина бою. З вантажного відсіку літака виїжджає Бетмобіль, також озброєний трьома ракетницями і гарматою. З такою вогневою міццю трьом монстрам явно не впоратися! У наборі 6 мініфігурок, фігура Степового Вовка, безліч зброї і роздільник деталей.

  • 5.0

    27 лис, 2018
    Плюсів у цього набору маса. Почнемо з техніки. Не дуже великий, але все ж значний літаючий корабель продуманий до дрібниць. Взаємодіяти з ним дуже приємно. Всередину можна всю команду посадити або взагалі поставити Бетмобіль, який, до речі, теж дуже і дуже хороший. Якщо говорити про персонажів, то майже всю увагу привертає лиходій. Хоча Бетмен з щетиною теж виглядає досить фактурно. Загалом, все чудово перероблено. Вдале поєднання традиційних речей і нових фішок.

Рекомендуємо подивитися ці товари