>
В наявності
4249 грн
3439 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 050 шт.
2 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
10+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

4249 грн
3439 грн
+ =
4478 грн
3632 грн
4249 грн
3439 грн
+ =
7048 грн
5791 грн
4249 грн
3439 грн
+ =
10248 грн
8479 грн
4249 грн
3439 грн
+ =
4878 грн
3930 грн
4249 грн
3439 грн
+ =
7048 грн
5791 грн
4249 грн
3439 грн
+ =
11048 грн
9151 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Надзвичайно добре зроблений дроїд, ваша високоповажносте. Він врятував корабель, так само, як і наші життя" - Капітан Панака про R2-D2

R2-D2 - найвідоміший із дроїдів, який вміє брати ініціативу у свої руки та брати участь у порятунку галактики. Відчути себе конструктором і зібрати такого знакового персонажа можна в наборі LEGO "R2-D2". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75379 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1050 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 10 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Галактичні мініфігурки

Разом із великим дроїдом-астромеханіком, у цьому наборі з'являються 2 мініфігурки:

  • Дарт Малак - темний лорд ситхів. Він одягнений у червоний костюм із сірим поясом. Половину обличчя закриває сіра деталь, що відображає металеву пластину, під якою Дарт Малак ховав рану від світлового меча. За спиною у персонажа чорний плащ, а в руці червоний світловий меч. Оскільки у 2024 році серії ЛЕГО Star Wars виповнюється 25 років, мініфігурка отримала пам'ятну підставку. Вона чорного кольору і має блакитний принт R2-D2 з відповідним написом;
  • R2-D2 - невеликий дроїд. Головний герой набору у форматі мініфігурки переважно білого кольору і з сірою куполоподібною головою. Стоїть астромеханік на двох ногах і всюди має принти датчиків. Для нього також призначена підставка, проте іншого типу. Вона довша і містить інформаційну таблицю з характеристиками дроїда. 

Збірний робот

Набір ЛЕГО 75379 - не перша поява R2-D2 у форматі збірної моделі. У цьому випадку він не надто великий і досягає 24 сантиметрів заввишки, 16 завширшки і 11 завдовжки. У дизайні збірки збережені всі примітні особливості дроїда. Він стоїть на двох ногах, має білий корпус і сіру куполоподібну голову з сенсором-оком. По всьому корпусу відтворено його датчики та обладнання, як з використанням деталей, так і у вигляді наклейок. До функціональних можливостей належить те, що голова дроїда може обертатися на всі 360 градусів, даючи роботу повний огляд. Також він може змінювати кут нахилу, розгойдуючись на ногах. Частина деталей прикріплюється до астромеханіка вже після закінчення складання і так само просто може бути знята:

  • третя нога, що служить додатковою опорою;
  • перископ для спостереження за тим, що відбувається;
  • два види інструментів, які спрямовані вперед і можуть бути використані в екстрених ситуаціях.

Познайомтеся ближче з астромеханіком, який може похвалитися багатою біографією, з участю у Війнах клонів, Громадянській війні, неодноразовим порятунком життів джедаїв і так далі в наборі ЛЕГО "R2-D2". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 бер, 2024
    Коли тільки-тільки замовив набір, вже передчював зустріч з улюбленим дроїдом R2-D2. Блискучі деталі, знайома форма та детальна інструкція - це все про цей набір. Складання захоплююче, адже ви крок за кроком відтворюєте всі особливості R2-D2, з його висувною ногою (насправді окрема), обертовою головою та інструментами. Тому власне я уявляв, що складаю не конструктор, а самого дроїда. Додавання мініфігурки дроїда та таблички не стали чимось новим, однак мініфігурка Дарта Малака - о так, це супер, ще й під ювілей.
    Достоинства:
    Кожна частина дроида, від купола до панелей, максимально наближена до оригіналу. Мені подобаються знімні частини і можливість голови обертатися на 360 градусів. Обидві мініфігурки є чудовим доповненням.
    Недостатки:
    Додавання мініфігурок до такого набору.
  • 5.0

    18 бер, 2024
    Коротше кажучи, мені дуже подобається цей новий підхід до створення R2-D2, який пропонує чудовий компроміс між розміром і деталізацією, а ціна вдвічі нижча, ніж у попередньої версії. Для тих, хто хоче ультрадеталізованого, більш досконалого R2-D2, в каталозі магазину все ще можна обрати версію 2021 року. Для тих, хто вважав його занадто великим або занадто дорогим, ця нова версія набагато розумніша, але без шкоди для неї самої: конструкція цікава, а про рівень деталізації добре подбали. І з ексклюзивною колекційною фігуркою в якості бонусу, щоб відсвяткувати 25-річчя лінійки, цей набір став для мене одним із кращих.
    Достоинства:
    Відмінні кольори та загальний дизайн дроїда. Є знімний перископ R2-D2, суглоби та середня нога. Цінність цього набору - 100%, а вишенькою на торті є ювілейна мініфігурка Дарта Малака, присвячена 25-річчю.
    Недостатки:
    Навіть не знаю, мені тут усе подобається.
  • 5.0

    18 бер, 2024
    LEGO 75379 R2-D2 відповідає багатьом критеріям цінності як і 75308 R2-D2 2021 року. Цей набір, безумовно, не варто брати тим, хто вже має більшу версію астромеха. Але в будь-якому випадку, не можна заперечувати, що R2-D2 - це веселий, розумний і цілком придатний до покупки набір, якого можна не тільки зібрати, але і пограти з ним. Що мені особливо сподобалось, так це можливість виставити третю ногу, а також її прибрати без особливої шкоди для моделі. Також, не можна не вказати на 2 фігурки, додані у набір. Хоча бувають випадки, коли подібні набори обходяться взагалі без мініфігурок.
    Достоинства:
    Розумна конструкція зі змінними частинами. Багато функціоналу. Виглядає так само добре, як і його старший брат. Набір набагато доступніший за ціною.
    Недостатки:
    Якщо у вас є більша модель, ця буде здаватися аж надто знайомою.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари