>
Уточнити наявність у постачальника
4199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

627 шт.
2 шт.
38.2 × 26.2 × 7.05 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Унікальний набір LEGO Speed ​​Champions 76904 Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster and 1970 Dodge Challenger T/A точно сподобається любителям швидкої їзди і адреналіну. Він не тільки подарує море задоволення від будівництва, але і дозволить влаштовувати небезпечні перегони в будь-який час і в будь-якому місці.

Що ж такого особливого в цій іграшці?

Конструктор складається з 627 елементів, які відмінно між собою взаємодіють. З них збираються точні копії легендарних суперкарів Dodge, яким немає рівних на гоночній трасі. Кожна лінії, кожна деталь, кожен гвинтик — все в точності як в оригінальних машин. Діти можуть годинами насолоджуватися складанням моделей, ганяти по всій кімнаті або просто милуватися їх зовнішнім виглядом. У будь-якому випадку вони отримають море позитивних емоцій і яскравих вражень. У коробці знаходиться барвиста інструкція, яка допоможе юним будівельникам правильно зібрати обидві моделі спорткарів.

Мініфігурки

Неможливо обійти стороною і 2 мініфігурки водіїв, які йдуть в комплекті. Вони одягнені в костюми Dodge і гоночні шоломи, що робить гру ще реалістичнішою і веселішою. Таким чином, діти зможуть назавжди забути про слово "нудно".

Найвища якість

Кожен конструктор ЛЕГО проходить ретельне тестування ще на етапі виробництва, тому можливість браку повністю виключена. Крім того, всі деталі робляться з високоякісного пластику і відповідають найсуворішим стандартам якості. Діти можуть їх кидати, скручувати, дряпати і навіть кусати, не боячись пошкодити. При цьому цеглинки не мають гострих кутів, шорсткостей і інших неприємностей, що робить їх абсолютно безпечними.

Унікальна серія

Лінійка LEGO Speed ​​Champions дає можливість ближче познайомитися з різними моделями автомобілів таких марок, як Bugatti, McLaren, Mercedes-AMG і Mercedes-AMG Petronas Motorsport і багатьох інших. Іграшки настільки реалістичні, що практично нічим не відрізняються від оригіналу. Діти разом з дорослими можуть годинами збирати улюблені моделі, а потім придумувати найрізноманітніші ігрові ситуації. При цьому серія дає можливість насолодитися складанням кораблів, поїздів, а також вертольотів і субмарин. Ідеальна можливість для творчої і надихаючої гри.

Чому варто обрати набір серії LEGO Speed ​​Champions?

Головна особливість серії полягає в тому, що вона повністю реалізує весь творчий потенціал дитини, а також розвиває цілий ряд корисних якостей. Дрібна моторика рук, уява, логіка, посидючість — все це тільки вершина айсберга. Якщо діти грають в колі друзів, то у них ще й розвиваються правильні комунікативні навички, без яких не обійтися в сучасному світі. Одним словом, LEGO Speed ​​Champions — це відмінна можливість розвиватися і весело проводити час.

Щоб купити конструктор LEGO Speed ​​Champions 76904 Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster and 1970 Dodge Challenger T/A, досить просто оформити заявку на сайті або зателефонувати нам!

  • 5.0

    14 гру, 2022
    Мені дуже подобаються автомобілі більшого розміру, тоді вони виглядають набагато детальніше. Dragster — чудова конструкція. Дуже відрізняється від стандартних автомобілів і виглядає фантастично. Майте на увазі, що в цьому наборі є багато наклейок. Challenger — це ще одна весела конструкція в більш класичній формі автомобіля. Є кілька акуратних методів будівництва, які роблять передню та задню частини Challenger дуже цікавими. Стосовно фігурок, то вони традіційно присутні в наборі, але що здивувало - може сидіти всередині кабіни Challenger з зачіскою.
    Достоинства:
    Кольори, складні деталі та якість кожної моделі. По-суті, в наборі використовуються абсолютно різні автомобілі, що робить і збірку, і демонстрацію цікавішою.
    Недостатки:
    Задні колеса Top Fuel Dragster розчаровують - ширші гоночні шини були б кращими.
  • 5.0

    14 гру, 2022
    Мій син любить набори Speed Champions від Lego. Він нещодавно завершив набір Lego 76903 Corvette і він віддає перевагу американським маслкарам, тому цей набір справді підійшов йому. Цей набір складається з Dodge Top Fuel Dragster і Dodge Challenger 1970-х років. Будівництво їх займає в дитини трохи більше двох годин. У комплект входять 2 водія, по одному на кожну машину, дах на Dragster можна підняти, щоб дозволити водієві сісти, тоді як Challenger має знімний дах. Набір, звичайно, містить численні наклейки, які можна розмістити, але цього слід було очікувати. Загалом, цікаве поєднання автомобілів, яке, якщо вам подобаються американські маслкари, вам сподобається.
    Достоинства:
    Драгстер — це величезний 35 см в довжину автомобіль і певно один з найдовших в серії. Челленджер натоміть приваблює реалістичністю та автентичними кольорами. Для обох автомобілів є власні водії.
    Недостатки:
    Наліпок клеїти не обклеїти.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари