>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

784 шт.
0 шт.
26.2 × 7.8 × 14.1 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Новий рік для багатьох людей одне з улюблених свят, якщо взагалі не фаворит. Тому і святкувати його треба по-особливому, з розмахом. Допомогти в цьому може набір LEGO “Різдвяна ялинка”, в якому можна зібрати головний символ свята із прикрасами та великою зіркою на верхівці.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 40573 був випущений у рамках серії LEGO Seasonal. Він містить 784 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 12 років. Тематика набору – збірні моделі.

Особливості серії. Серія Seasonal покликана радувати любителів конструктора на свята. Новий рік, Великдень, Хелловін, День народження – до будь-якої урочистості є оригінальні подарунки у вигляді конструктора LEGO.

Звідки походить традиція вбирати ялинку на Новий рік?

Традиція вбирати ялинку старіша, ніж це може здатися. Почали це робити ще 2000 років тому, щоб задобрити духів. Вважається, що першими вбирати ялинку почали мешканці Німеччини в Середні віки. У той час ходили в ліс, вибирали найбільше дерево і прикрашали тканиною, свічками та печивом. Спочатку довкола нього співали, а потім проводили обряди. Згодом їх почали рубати та приносити до будинків. Після того, як традиція поширилася Європою, вона прийшла і в Україну. Незважаючи на те, що комуністи з приходом до влади почали забороняти Різдво, батьки все одно тішили дітей. 1935 року заборону зняли, проте прив'язали до Нового року, замість релігійного свята - Різдва.

Складання моделі ялинки

Особливістю набору є те, що в ньому можна побудувати два варіанти ялини, залежно від побажань. Ці збірки поділені на 2 інструкції та відповідно на 2 буклети. Вибравши велике дерево, його вдасться збудувати лише одне, а ось менших відображати можна відразу два. Залежно від цього змінюються і процеси збирання:

  1. велика ялинка. Складання починається з основи - килимка, і йде знизу вгору. Кожен зелений ярус будується окремо і одразу встановлюються прикраси: кульки, серця та свічки. Після цього вони ставляться один на один, трохи змінюючи поворот. Що далі, то вище стає ялинка і вужче її гілки. Всередину вставляється коричневий стовбур, щоб підвищити міцність складання. Вгорі ялина закінчується невеликим квадратом та конусом. Традиційно, нагору встановлюється жовта зірочка;
  2. маленька ялинка. Конструкція другого варіанта починається точно так само і в цілому слідує такій же схемі. Спершу збирається коричнева основа, потім гілочки з прикрасами та стовбур. Закінчується все теж однаково: зелений квадрат, конус та зірочка. Різниця полягає в тому, що в такій варіації деталей вистачить одразу на 2 ялинки. Одна буде трохи більше, а друга менше.

Логічно, що висота дерев відрізняється. Найбільше – 30 сантиметрів, середнє – 23 сантиметри, маленьке – 16 сантиметрів.

 

Зберіть зелену красуню, яка зможе радувати її власника цілий рік, не втрачаючи голок у наборі LEGO “Різдвяна ялинка”.

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 5.0

    6 жов, 2022
    На відміну від попереднього коментатора - Віталія, ми і придбати встигли, і спробувати зібрати. Потім, звичайно, розібрали, щоб повернутися ближче до Нового року. Збирається не важко, як і описано. Основа - гілочки - стовбур - зірочка нагорі. Другий варіант теж класний, але ми поки зупинилися на одній, більшій. Готову ялинку можна поставити буквально куди завгодно: біля телевізора, на рабочий стіл, під велику ялинку. Розміри достатні: найбільша 30 сантиметрів у висоту. Загалом, гарне доповнення до свята.
    Достоинства:
    Цікава техніка побудови, з поворотом ярусів. Збірка виходить дуже міцна. Прикраси включають в себе запалені свічки, кульки, сердечка і зірочки. Думаю, настрій гарантовано.
    Недостатки:
    Можливо, було б непогано також імітувати сніг на деяких гілочках. Хоча вона ніби стоїть на килимі, то може і не треба))
  • 5.0

    6 жов, 2022
    Новий рік без ялинки не можливий і забагато їх також не буває. Поки набір з’явився у наявності, вирішив купити його для святкування. Хотілося б паралельно тішитися з завершення війни, але на жаль… Діти люблять Новий рік, тож чому їх не порадувати хоча б цим. Чесно, ялинку поки не складали, стоїть у коробці. Як завжди, запаковано супер і магазин доставив швидко. Судячи з офіційних фото та опису, має бути можливість скласти 2 варіації ялинок. Якщо це все так, то ставлю заздалегідь 5 кубиків з 5. Якщо ж будуть якість проблеми, то пізніше відпишу до цього ж коментаря.
    Достоинства:
    Символ Нового року. Доволі багато деталей для збірки. 2 варіанти відображення. Багато прикрас, але це не виглядає колхозним.
    Недостатки:
    Вже як отримав, то подумав, щоб ближче до свята можуть бути традиційні знижки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари