>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

216 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

У той час, як кам'яні монстри наступають на королівство, Ланс Річмонд поспішає з ними розібратися на своєму швидкісному трансформованому автомобілі. Вривайтеся в бійку в наборі LEGO "Турнірна машина Ланса" і покажіть, що собою являє злість спадкового лицаря. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70350 був випущений у рамках серії LEGO Nexo Knights. Він містить 266 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Nexo Knights створена за мотивами однойменного мультсеріалу. У ньому показуються пригоди п'ятірки лицарів, які захищають своє королівство - Найтонію. Набори серії пропонують стати з ними пліч-о-пліч, щоб захистити фантастичний світ і ближче познайомиться з його жителями. 

Мініфігурки, що б'ються 

Набір ЛЕГО 70350 знайомить з 3 мініфігурками, серед яких:

  • Ланс Річмонд - лицар із багатої родини, який мріяв стати актором. У нього сіра броня нового зразка з легкими наплічниками, білими рукавами і шоломом. Шолом має помаранчеві акценти, як і наплічники. Броня такого типу була розроблена, щоб бути стійкою до Заборонених сил. Аксесуар Ланса в наборі - це щит;
  • робот Денніс - бот, відповідальний за те, щоб Ланс мав чудовий вигляд і не зганьбив сім'ю. Він сірий, невеликого зросту, з емблемою лицарів на торсі та білим шоломом. У нього помаранчеві очі та не вистачає 1 зуба у верхньому ряду. Деталь, яку Денніс тримає в руці - невеликий спис;
  • Рогул - страж Заборонених сил, створений Мерлоком. Вартовий фіолетового кольору, з принтом блискавки на торсі, чорним обличчям з очами, що світяться, і в капюшоні. Оскільки вартові вміють просочуватися в каміння, то мініфігурка наче піднімається з нього. Рогул озброєний блискавичним мечем. 

Мініфігурка Денніса з набору є ексклюзивною. 

Налаштовуваний Твін Джостер

З ефектністю Ланса не посперечаєшся, тому він часто з'являється на своєму універсальному баггі - Твін Джостері, представленому в наборі. Він збирається з синіх, білих і помаранчевих деталей, а також має різні елементи, які можна налаштовувати:

  • відкидні крила з чотирма ракетами;
  • дві кабіни для мініфігурок;
  • подвійні знімні списи;
  • знімний крилатий реактивний ранець із тримачем щита;
  • вихлопна труба. 

Завдяки тому, що можна додавати реактивні крила і прибирати їх, а також встановлювати зброю, в наборі можна розіграти наземні, а також повітряні битви. Розміри стандартного баггі сягають 7 сантиметрів заввишки, 29 завдовжки та 9 завширшки. Однак ці показники збільшуються і зменшуються, залежно від обраної конфігурації. Приміром, з додаванням крилатого реактивного ранця, ширина збільшується до 27 сантиметрів. 


 

Застрибуйте разом із Лансом Річмондом у баггі і не забудьте також про Денніса, щоб у такій хоробрій компанії вирушити боротися з Рогулом із набору ЛЕГО Турнірна машина Ланса". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 жов, 2023
    Я виявив, що цей набір набагато більше, ніж я очікував. Особливо зважаючи на те, що він один з найменших. Хоча він не може бути виставковим екземпляром для дорослих колекціонерів, я настійно рекомендую його, якщо вам подобаються кольори і ви любите грати. При цьому мініфігурка Рогула дуже крута і персонаж виглядає, ніби летить у повітрі, а під ним здіймається буря. Можливо, когось зацікавить така незвичайна фігурка. Звичайно, якщо це набір як подарунок для дитини, то тут все набагато простіше. Він має функцію налаштування машини, героя та ворога і потенційно цікаву історію.
    Достоинства:
    4 варіанти відображення машини, залежно від гри або бажання. Навіть за сотим разом всі ці зміни працюють на раз два. Вона у довжину майже 30 сантиметрів, хоча по картинкам так і не скажеш. Ціну не можна назвати високою як для такого раритетного набору.
    Недостатки:
    Набір скоріше або для дитини, або для людини яка любить пограти, або для колекціонера фігурок. Однак не суто для дорослого.
  • 5.0

    3 жов, 2023
    У цьому наборі мене привабила фіолетова мініфігурка ворога з незвичним дизайном "ніг". Кількість можливостей для гри в такому маленькому дизайні просто фантастична. Цікава збірка, і що мені дійсно сподобалося, так це те, як поєднуються всі ігрові функції. Передня частина транспортного засобу може від'єднуватися від задньої, де обидві мають власні панелі управління, що дозволяє вам мати як наземний, так і повітряний транспорт. Дві розширені частини передньої частини транспортного засобу можна зняти. Хоча це не є ігровою функцією як такою, я вважаю, що складна ворожа мініфігурка теж спонукає до гри. Єдине, що може трохи дратувати, це те, що є одна частина, де ви робите бічні секції і протягом декількох кроків обидві сторони з'єднані з основним "тілом" конструкції лише 1 шпилькою. Це означає, що поки ви не зробите ще кілька кроків, ці бокові частини можуть легко від'єднатися.
    Достоинства:
    Цікава збірка. Багато темно-синіх деталей. Є можливість зібрати машину по різному або змінити в процесі гри. Всі трансформації відбуваються доволі легко. Мініфігурка Рогула - одна з найкращих існуючих мініфігурок. Вона доволі універсальна та гарно поєднана з фіолетовою скелею.
    Недостатки:
    Є невеликі складнощі під час збірки, оскільки частини, поки вони не закріплені, можуть легко відпасти.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари