>
Уточнити наявність у постачальника
8499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 582 шт.
6 шт.
48 × 9.2 × 37.3 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Дорогі шукачі пригод, давайте відправимося у світ легенд і чаклунства із захоплюючим ігровим набором LEGO Monkie Kid Таємна база Манкі Кіда (80044). Ця дивовижна ігрова модель із кубиків ЛЕГО дозволяє дітям відтворювати відомі історії у стилі LEGO Monkie Kid. Давайте поринемо у цей захоплюючий світ разом.

Цей ігровий набір натхненний китайськими легендами та казками. Він пропонує вам можливість поринути у дивовижний світ, повний загадок та пригод. Зустрічайтеся з героями та богами, досліджуйте таємничі храми та відчуйте дух давньої культури.

Давайте разом розповімо легенди та створимо унікальні історії у стилі LEGO Monkie Kid.

Зустрічайте героїв

У цьому ігровому наборі на вас чекають відразу 6 унікальних мініфігурок, кожна з яких приносить свій неповторний внесок у вашу гру. Кожен герой готовий до нових завдань та пригод. На вас чекає зустріч з:

  • Монкі Кідом;
  • Мей;
  • Пігсі;
  • Сенді;
  • власником магазину панди Лі;
  • золотокрилим Орлом.

Один із головних аспектів конструкторів LEGO – це деталізація. У цьому ігровому наборі ви знайдете зброю, єрху (китайська скрипка), приховану скриню зі скарбами та фігурку кота Мо.

У даному конструкторі інструкцією передбачено складання модульних селищ, які можна перебудовувати та змінювати. Ви зможете створити притулок Монкі Кіда, ресторан Пігсі, храм, цілодобовий магазин, кузню Мей та багато іншого. Це означає, що кожен раз, коли ви граєте, світ гри може виглядати по-новому. Крім цього на вас чекає безліч цікавих особливостей. Піднімаючи дах кузні, ви знайдете багато сюрпризів. Відкриєте вхід за бамбуковою брамою і знайдете маленький флаєр, захований усередині. А коли потрібно позувати, розправте крила золотокрилого Орла.

Ваші діти можуть створювати різні конфігурації села, кожна з яких принесе нові пригоди.

Про набір

Ігровий набір LEGO Monkie Kid Таємна база Манки Кіда (80044) складається з 1582 елементів ЛЕГО, 6 мініфігурок, аксесуарів, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Цей збірний конструктор LEGO Monkie Kid має значні розміри - більше 27 см заввишки, 47 см завширшки і 20 см завглибшки. Модульні села з кубиків ЛЕГО чудово збалансовані за розмірами, вони досить високі, щоб створити відчуття повноцінного ігрового середовища, але при цьому залишаються зручним для гри. Це означає, що ви з легкістю зможете втілити свої найсміливіші ідеї та пригоди в життя.

Даний ігровий набір дозволяє розвивати креативність та уяву. Діти зможуть створювати власні історії та будувати ексклюзивні конструкції.

Ігровий набір LEGO Monkie Kid Таємна база Манкі Кіда (80044) – це дивовижний світ, де легенди стають реальністю. Конструктор стане ідеальним подарунком для всіх шанувальників LEGO та фанатів Монкі Кіда.

 

Придбати ігровий набір LEGO Monkie Kid Таємна база Манкі Кіда (80044) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    13 лис, 2023
    Це просто один з моїх топів, виглядає чудово, його весело будувати, багато можливостей для гри та приємна ціна😋. Хоча будівлі відкриті в стилі лялькового будиночка, він все одно має глибину. Крім того, кожна зона має так багато деталей і приємних невеликих конструкцій. Це та ж локшина, пляшки, статуетки. Я особисто також вподобав бамбукові дерева. Збірка складається з двох основних частин – села та гори⛰. І всі її магизини локшини, ринки та інші частини можна переставляти. Мініфігурки чудові, а новий набір зброї ідеальний для тих, хто любить "Подорож на Захід". Навіть розширення на лиходія є чудовим і, на мою думку, набагато кращим, ніж гриф з серії Марвел🦅.
    Достоинства:
    Чудовий досвід будівництва з такою кількістю деталей. Поєднання наскельних малюнків/природних об'єктів і магазинів/будівель. Гарний варіант збірки бамбука. Багато крутих посилань. Модульна концепція набору. Відмінні мініфігурки. Унікальний набір зброї.
    Недостатки:
    Щоб змінити крамнички місцями, потрібно додатково самостійно продумати місце.
  • 5.0

    13 лис, 2023
    Мені якось завжди важко саме почати писати відгук, тому почну зі збірки. Спочатку будуємо маленький літаючий мотоцикл для Манкі Кіда і більшого орла для його супротивника. Після цього ми переходимо до схованки. Вона розділена на половинки, кожна з яких покриває один з двох основних модулів місцевості. Будівництво рухається між основною місцевістю, яка включає в себе гору праворуч, і декількома різними будівлями. Всі будівлі, а також частини місцевості можна переставляти на свій розсуд. Яскраві кольори різних будівель приємно контрастують з більш приглушеною місцевістю. Мініфігурки такі ж яскраві як і схованка. Єдине, на що я можу поскаржитися - це велика кількість наклейок. Багато з них здаються необхідними, оскільки вони містять декоративні малюнки і текст, але інші здаються більш необов'язковими. Наприклад, я пропустив наклейки з великими виноградними лозами на горі.
    Достоинства:
    Весь набір можна розбирати і переставляти, причому кожна будівля, як і місцевість, є модульною. Стебла бамбука приховують вхід, а дерева та хмари додають цікавості місцевості. Кожна з будівель мебльована та оздоблена на високому рівні. Інтегровано кілька функцій, зокрема шпилькові стрільці, обертові сегменти та механізм для спуску на мотоциклі з гори. Мініфігурки класні, хоча я не буду прикидатися, що знаю все, що стосується теми.
    Недостатки:
    Я б віддав перевагу меншій кількості наклейок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари