>
Під замовлення
5499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 051 шт.
3 шт.
38 × 9 × 35 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Боріться з найнебезпечнішим ворогом Манкі Кіда

Принцесі Залізне Віяло вдалося розбудити найнебезпечнішого ворога - Короля Биків - того самого, з яким бився Цар Мавп багато років тому. Під управлінням свого союзника, Король Биків має намір відвоювати у Манкі Кіда Чарівний посох Царя Мавп для того щоб правити світом. Чи вдасться хлопчикові перемогти в цьому бою? Це буде сутичка не на життя, а на смерть!

Ігрові особливості набору

Завдяки пронумерованим пакетам, збірку легко розділити на прості задачі. Це дозволяє зануритися в процес, навіть коли у вас є небагато вільного часу. З дрібних деталей зберіть мініфігурок Пігсі, Манкі Кінга і принцеси Залізне Віяло, а також великого Короля Биків. Насправді у нього немає ніяких «бичачих» рис, крім голови, але це звір страшного вигляду. В одній руці він тримай сокиру, а інша рука це вогнемет. Зброя на плечі заповнюється помаранчевими патронами 1x1, які можна отримати, натиснувши на роз'єми жовтої осі, що виступають ззаду. Щоб знищити цього монстра, потрібно вирвати його серце - деталь, яка світиться в грудях фігури. Для роботи використовуються дві батарейки типу LR41 (в комплекті).
У мініфігурок Monkie Kid, Pigsy і Princess Iron Fan є зброя, включаючи Золотий Посох, для посилення бойового дії, граблі Пігсі і чарівне віяло злої принцеси.

Унікальна східна серія

Лінійка ЛЕГО Манкі Кінг орієнтована виключно на маленьких китайців, то ж для України цей конструктор є ексклюзивним. Це перша серія в історії LEGO, розроблена спеціально для конкретного регіону. Кожна коробка просякнута духом стародавнього Китаю - на протязі довгих років серія розроблялася при взаємодії з батьками та їхніми дітьми з Китаю.
Протистояння Царя Мавп і Короля Биків описує легенда 16 століття під назвою «Подорож на захід». Вона є цінною культурною спадщиною Китаю і переказується з покоління в покоління. ЛЕГО груп інтерпретували казку на сучасний лад об'єднавши магію з сучасними технологіями і зброєю.

Характеристики набору

1. Складається з 1051 деталі - захоплююча збірка для дитини.
2. У комплекті 3 мініфігурки героїв: Манкі Кіда, Пігсі, і Принцеси Залізне Віяло
3. Фігура Короля Биків має висоту 29 сантиметрів.
4. Розвивайте навички конструювання за допомогою інтерактивних інструкцій. Вони доступні в безкоштовному додатку LEGO Life і дозволяють розглядати моделі з різних сторін і міняти масштаб.
5. Для дітей від 9 років.

Купити набір LEGO Monkie Kid Цар биків (80010) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    12 чер, 2020
    Каких только приключений не было у наших ниндзя. В этот раз они сражались с царем быков. Мы сразу договорились с детьми, цель игры - достать сердце из груди быка. Маленькие ниндзя сражались с небывалой хваткой. Как и в каждом бою, были потери. Однако, цель достигнута. Свободу ниндзя!

Рекомендуємо подивитися ці товари